Επιστροφή made in Greece για τον «Μπρον»

SHOWBIZΕπιστροφή made in Greece για τον «Μπρον»Δευτέρα, Αύγουστος 31, 2015 - 16:05

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει με έναν ρόλο που του πήγε πολύ! Εκείνον του κατασκόπου Τζέισον Μπορν, τον οποίο υποδύθηκε σε τρεις ταινίες («The Bourne Identity», «The Bourne Supremacy», «The Bourne Ultimatum»). Αυτό είναι το ένα σκέλος της είδησης!

Το άλλο; Η πλοκή της ταινίας θα αρχίσει από την Ελλάδα, «τη γενέτειρα της δημοκρατίας», όπως ανέφερε ο ίδιος ο Αμερικανός

ηθοποιός σε συνέντευξή του, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα της παραγωγής και οι πρωταγωνιστές ετοιμάζονται να έρθουν ξανά στη χώρα μας, καθώς η τελευταία σκηνή του πρώτου φιλμ (2002) γυρίστηκε στη Μύκονο! Το σενάριο τοποθετεί τον ήρωα στη μετα-Σνόουντεν εποχή, καθώς, σύμφωνα με τον Ντέιμον, η επιστροφή του Μπορν θα έπρεπε να γίνει με την αφορμή ενός σημαντικού και με παγκόσμιο ενδιαφέρον γεγονότος. Μη θέλοντας να αποκαλύψει περισσότερα για την ταινία, ο βραβευμένος με Οσκαρ Σεναρίου ηθοποιός είπε ότι «καμβάς» της πλοκής θα είναι η Ευρώπη της κρίσης.

Φινάλε στο Λας Βέγκας

«Θα ξεκινήσουμε από την Ελλάδα, όπου γεννήθηκε η δημοκρατία» επισήμανε φειδωλά και συνέχισε λέγοντας ότι το φινάλε θα βρει τους πρωταγωνιστές στο Λας Βέγκας.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του φιλμ, που θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2016, έχει ο Πολ Γρίνγκρας, ενώ το καστ ακούγεται ότι θα συμπληρώσουν οι Τόμι Λι Τζόουνς, Αλίσια Βιλκάντερ («Ex Machina») και Τζούλια Στάιλς, η οποία θα επιστρέψει με τον ρόλο της πρώην πράκτορα της CIA Νίκι Πάρσονς.

Keywords
Τυχαία Θέματα