Η Ζένια του Βλάση και ο Θανάσης (της)

SHOWBIZΗ Ζένια του Βλάση και ο Θανάσης (της)Δευτέρα, Δεκέμβριος 14, 2015 - 10:57

Το πρώτο της συναισθηματικό καρδιοχτύπι για τον νεαρό ηθοποιό Θανάση Κοββαίο ζει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζένια Μπονάτσου. Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη μεγάλωσε και (προφανώς!) απέκτησε προσωπική ζωή, την οποία φροντίζει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η κόρη του αξέχαστου Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου κάνει στενή παρέα με την Κωνσταντίνα Πανταζή, κόρη του Λε-Πα. Οι δύο φίλες βγήκαν να διασκεδάσουν

πριν από μερικά βράδια, γιορτάζοντας την επιστροφή της Κωνσταντίνας στα πάτρια εδάφη για τις μέρες των γιορτών. Η τελευταία -ως γνωστόν- σπουδάζει ηθοποιία στην Αμερική και τούτη την περίοδο κάνει ένα break από τις υποχρεώσεις της.

Ετσι δεν γινόταν να μην απολαύσει live τον πατέρα της στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται με τον Νίνο. Η Ζένια και η Κωνσταντίνα βολεύτηκαν σε ένα από τα καλύτερα τραπέζια του μαγαζιού και ο Λευτέρης τούς αφιέρωσε το νέο του σουξέ με τίτλο «Κάτι μαγικό». Μαζί τους ήταν φυσικά το αγόρι της Ζένιας, Θανάσης Κοββαίος, αλλά και η μητέρα της Κωνσταντίνας, Ζώζα Μεταξά.

Keywords
Αναζητήσεις
θανάση κοββαίο
Τυχαία Θέματα