Η συγγραφέας που έγινε άπιστη λόγω ομορφιάς!

ΚΟΣΜΟΣΗ συγγραφέας που έγινε άπιστη λόγω ομορφιάς!Τετάρτη, Μάρτιος 22, 2017 - 15:16

«Υποχρεωμένη» να απατήσει τον σύζυγό της, επειδή ήταν πολύ πιο όμορφη από εκείνον, δηλώνει η συγγραφέας του βιβλίου «Letting Go Of The Glitz» Τζούλια Στέφενσον (φωτό).

Η μεγάλης αυτοπεποίθησης Βρετανίδα αποκαλύπτει ότι ενάμιση χρόνο μετά τον γάμο της είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, μέχρι που παράτησε τον σύζυγό της για έναν τραπεζίτη.

«Παντρεύτηκα το 1989, όταν ήμουν 26 ετών. Πίστευα πραγματικά ότι ο άνδρας μου ήταν ο έρωτας της

ζωής μου, αλλά 18 μήνες αργότερα όλα είχαν τελειώσει. Ολα έγιναν καπνός επειδή κάποιος με κολάκευσε και με φλέρταρε κι εγώ, ανόητα, δεν είχα τη δύναμη να πω “όχι”» εξομολογείται. Επικαλείται δε και έρευνα του Χάρβαρντ, σύμφωνα με την οποία τα ζευγάρια διασήμων και όμορφων είναι πιο πιθανό να πάρουν διαζύγιο.

Ωστόσο, όπως σπεύδει να τονίσει, δεν χρειαζόταν έρευνα για να της το πει. «Δεν χρειάζομαι τον καθηγητή του Χάρβαρντ για να μου πει γιατί συμβαίνει αυτό. Το να είσαι γοητευτικός, προκαλεί την εμφάνιση πειρασμών και ευκαιριών. Δυστυχώς, όταν αυτό συνδυάζεται με τη νιότη, είναι ένας τοξικός συνδυασμός» εξηγεί και παραδέχεται ότι αυτή η κακή συνταγή την έριχνε από καταδικασμένη σχέση σε καταδικασμένη σχέση, σε έναν φαύλο κύκλο που κράτησε έως τα 40 της.

Τότε γνώρισε τον 60άρη σημερινό σύζυγό της, ο ποίος απείχε πολύ από τον τύπο του πλεϊμπόι που προτιμούσε παλιότερα. «Δεν θα υποκριθώ ότι έχω τύψεις επειδή είμαι όμορφη, αλλά δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι αν η ζωή μου θα ήταν πιο σταθερή αν δεν ήμουν γοητευτική» καταλήγει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα