Η «μαχήτρια» Δοβλιατίδου στα μπουζούκια

SHOWBIZΗ «μαχήτρια» Δοβλιατίδου στα μπουζούκιαΤετάρτη, Μάρτιος 22, 2017 - 14:41

Το μοντέλο Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η οποία στις αρχές του Μαρτίου άφησε πίσω της τον Αγιο Δομίνικο και τις δοκιμασίες των «μαχητών», το έριξε έξω, παρέα με τον αγαπημένο της, πρωταθλητή στα καρτ, Μίκη Καλογηράτο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης και μάλιστα οι δυο τους πόζαραν άνετα και χαμογελαστοί στους φωτογράφους, οι οποίοι τους πλησίασαν για να τους απαθανατίσουν. Η Ελισάβετ, με τα ατέλειωτα πόδια, εμφανίστηκε με μαύρο

μίνι φόρεμα και ασορτί ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ δεν έφυγε στιγμή από την αγκαλιά του γοητευτικού συντρόφου της. Βέβαια, απέφυγαν τις πολλές διαχυτικότητες, προτιμώντας να ζήσουν τις τρυφερές στιγμές τους πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους.

Μετά την επιστροφή της στην Αθήνα το μοντέλο το έχει ρίξει στο... φαγητό, για να ανακτήσει δυνάμεις και κιλά, με την έλλειψη τροφής και βασικών ειδών διαβίωσης να ανήκει πια στο παρελθόν. Η ίδια, ωστόσο, δήλωσε πρόσφατα στην «Espresso» ότι, αν της δινόταν η δυνατότητα, θα πήγαινε ξανά στο «Survivor». Τώρα, δέχεται τη μία πρόταση μετά την άλλη για δουλειές στο μόντελινγκ αλλά και στην τηλεόραση. Μάλιστα, ξενοδοχειακή μονάδα πρόσφερε σε εκείνη και στον σύντροφό της εργασία.

Ελισάβετ ΔοβλιατίδουSurvivorΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα