Η πόρνη που θέλει να βάλει τάξη... στον οίκο ανοχής του Κογκρέσου

17:02 9/2/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ πόρνη που θέλει να βάλει τάξη... στον οίκο ανοχής του ΚογκρέσουΤρίτη, Φεβρουάριος 9, 2016 - 16:59

«Θα βάλω τάξη σε αυτό το μεγάλο μπουρδέλο που λέγεται Κογκρέσο». Αυτή είναι η αποστομωτική δέσμευση της 51χρονης Ανχελα Βιγιόν (φωτό) από τη Λίμα, πρωτεύουσα του Περού, η οποία είναι υποψήφια για το Κογκρέσο της χώρας της και σίγουρα ξέρει πολύ καλά την τέχνη του διοικείν έναν οίκο ανοχής.

Η δυναμική γυναίκα, που κατεβαίνει με τον συνασπισμό αριστερών κομμάτων El Frente Amplio, είναι η πρώτη εκδιδόμενη στην ιστορία του Περού που επιχειρεί κάτι τέτοιο.
Η Βιγιόν, η οποία είναι ακτιβίστρια εδώ και 20 χρόνια υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών που βγάζουν τα προς το ζην πουλώντας το κορμί τους, δίνει πολύ σκληρή μάχη για να εξασφαλίσει μία από τις 130 έδρες τις οποίες διεκδικούν 2.600 υποψήφιοι.

Με ψηλοτάκουνα

Το πρωί, ντυμένη με εφαρμοστό μαύρο φόρεμα και φαντεζί ψηλοτάκουνα παπούτσια, στήνεται σε κεντρικούς δρόμους της Λίμα και μοιράζει τα προεκλογικά φυλλάδιά της αλλά και χαμόγελα σε όσους την πλησιάζουν.

Οταν πέσει το σκοτάδι, παίρνει το πρώτο διαθέσιμο ταξί και κατευθύνεται στο λιμάνι της Λίμα, όπου δουλεύει στο El Botecito, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο παλιά πορνεία της περιοχής, στο οποίο απασχολούνται πάνω από 100 γυναίκες. Η Βιγιόν αγαπάει τη δουλειά της και την αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά.

«Νιώθω υπερήφανη που είμαι πόρνη επειδή είναι ένα επάγγελμα συνώνυμο με την ελευθερία. Ο κόσμος, αν πας με πάνω από έναν άνδρα, θα σε πει πόρνη. Αν φορέσεις κάτι χαλαρό, θα σε πει πόρνη... Οπότε είμαι μια σούπερ πόρνη και είμαι σούπερ χαρούμενη γι' αυτό» δηλώνει χαρακτηριστικά η ιδρύτρια της οργάνωσης Miluska Vida Y Dignidad, η οποία αποφάσισε ότι έπρεπε να δραστηριοποιηθεί όταν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικό στον οποίο αρνήθηκε να δίνει χρήματα για προστασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα