Η Νικολέτα τώρα «φεύγει μπροστά»

SHOWBIZΗ Νικολέτα τώρα «φεύγει μπροστά»Σάββατο, Ιανουάριος 10, 2015 - 16:30

Φεύγει μπροστά η Νικολέτα Κωνσταντινίδου. Το λέει άλλωστε και ο τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ της, το οποίο «μαγειρεύεται» επί βρετανικού εδάφους και αναμένεται ιδιαίτερο και καινοτόμο. Το track list του «Φεύγω μπροστά», που θα κυκλοφορήσει σε παραγωγή της Otherstage Entertainment, περιλαμβάνει

έντεκα κομμάτια με γερές υπογραφές. Μεταξύ αυτών βρίσκεται το «Τι έχει μείνει από εμάς» σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια και μουσική Νίκου Τερζή, το οποίο κυκλοφορεί ήδη ως promo single του άλμπουμ κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Παραγωγή

Το εικαστικό μέρος του CD, που θα κινηθεί σε συγκεκριμένο και πολύ ξεχωριστό concept, επιμελείται γνωστός βρετανικός οίκος. Ως εκ τούτου, το εξώφυλλο, οι φωτογραφίες της Νικολέτας και το booklet που θα συνοδεύσουν το άλμπουμ θα έχουν άρωμα Αγγλίας, φεύγοντας μπροστά από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις εγχώριες παραγωγές.

Η πολλά υποσχόμενη Νικολέτα Κωνσταντινίδου δέχτηκε τα πρώτα καλλιτεχνικά ερεθίσματά της όταν ήταν μόλις τριών ετών. Οι γονείς της ήταν εκείνοι που είδαν πρώτοι την αγάπη της για το τραγούδι και την προέτρεψαν να ξεκινήσει μαθήματα πιάνου, χορού και ορθοφωνίας. Χρόνια αργότερα, αφού η ίδια είχε καλλιεργήσει πλέον τα μουσικά ταλέντα της, αποδέχτηκε την πρόταση που της έγινε να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί στην Καβάλα.

Ηταν καλοκαίρι και είχε μόλις τελειώσει το λύκειο. Η εν λόγω συνεργασία της έγινε το εισιτήριό της για μια οντισιόν που οργάνωσε ο Βασίλης Καρράς. Συνεργάτης του Βορειοελλαδίτη τραγουδιστή την είδε live, του άρεσε η δουλειά της και της πρότεινε να πάει στην οντισιόν που πραγματοποιήθηκε στο Χωριό της Ειρήνης και κράτησε δύο μέρες.

Η Νικολέτα κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος την επέλεξε ανάμεσα σε δεκάδες καλλιτέχνες προκειμένου να δουλέψει μαζί του. Η συνεργασία τους διήρκεσε τρεις σεζόν. Η συνέχεια βρήκε την ανερχόμενη τραγουδίστρια να συνεργάζεται με πολλούς άλλους καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής όπως η Αντζελα Δημητρίου, η Ελενα Παπαρίζου, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Πέγκυ Ζήνα, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Θάνος Πετρέλης, η Πάολα, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Νίκος Κουρκούλης και πολλοί άλλοι.
Η πρώτη δισκογραφική συμμετοχή της καταγράφηκε στο διπλό CD του Valentino με τίτλο «Σουξέ winter mix 2008», με τη διασκευή του τραγουδιού «Τώρα μου μιλάει», την οποία υπέγραψαν ο Valentino και ο Χριστόδουλος Σιγανός.

Συνεργάτες

Το 2010 κυκλοφόρησε από την Alpha Records το CD single της «Πρώτη φορά», με πέντε τραγούδια από τους Τάσο Σούρμπα, Αντώνη Παππά, Μάριο Ψιμόπουλο, Τάσο Βουγιατζή και τον μοναδικό Φίλιππο Νικολάου, με τον οποίο έχει συνεργαστεί κιόλας σε νυχτερινό μαγαζί.

Η δυναμική συνέχεια της Νικολέτας Κωνσταντινίδου έπεται με το άλμπουμ «Φεύγω μπροστά». Η παρουσίασή του αναμένεται στο τέλος Φεβρουαρίου και η κυκλοφορία του τις πρώτες μέρες του Μαρτίου.

Αυτή την περίοδο η Νικολέτα Κωνσταντινίδου βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες γνωστού νυχτερινού κέντρου προκειμένου να κλείσει τη συμμετοχή της σε ένα σχήμα-έκπληξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα