Η Νένα έστειλε τους βιτσιόζους Ελληνες στον νευροψυχολόγο!

SHOWBIZΟι «πιπεράτες» ερωτικές ιστορίες που ταρακούνησαν stars και πολιτικούςΗ Νένα έστειλε τους βιτσιόζους Ελληνες στον νευροψυχολόγο! Παρασκευή, Ιανουάριος 20, 2017 - 15:31

Το ενδιαφέρον του νευροψυχολόγου Χρυσοστόμου Καρπαθίου προκάλεσαν οι ερωτικές περιπέτειες των ηρώων του βιβλίου της Νένας Χρονοπούλου «Αν μιλούσε το αι2ον», το οποίο είναι βασισμένο σε αληθινές μαρτυρίες.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η έκδοσή

του ταρακούνησε για τα καλά την ελληνική showbiz, αλλά και τους πολιτικούς κύκλους, αφού περιλαμβάνει είκοσι αληθινές «καυτές» ερωτικές ιστορίες με sex toys, βίτσια, ταμπού, παράνομα ραντεβού, φουσκωτές κούκλες και πρωταγωνιστές παρουσιαστές, ηθοποιούς, τραγουδιστές και πρόσωπα του Κοινοβουλίου.

Οι γαργαλιστικές περιγραφές και τα «αμαρτωλά» παιχνίδια των... πρωταγωνιστών αποτέλεσαν μεγάλη πρόκληση για τον κ. Καρπαθίου, που θα αναλύσει ακόμη και το τι συμβαίνει με τα βίτσια, σε μια σημαντική ομιλία με τίτλο «Εγκέφαλος και διαφορές μεταξύ συναισθηματικής και σωματικής αναπηρίας». Η εκδήλωση θα γίνει στο πλαίσιο της γιορτής του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, που θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο θέατρο Βέμπο, την επόμενη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στις 19.00.

«Υπέροχες γυναίκες»

Η Νένα Χρονοπούλου έδωσε με ενθουσιασμό τη συγκατάθεσή της στον γνωστό επιστήμονα να μελετήσει το βιβλίο της. «Με αφορμή τις μαρτυρίες τις οποίες έχω από όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που μίλησαν, ένιωσα την ανάγκη τους να βρουν λύση. “Ποια λύση;” θα μου πείτε. Αυτήν που όλες τους ξέρουν και δεν τολμούν να διεκδικήσουν ξεκάθαρα: το συναίσθημα και ό,τι συνεπάγεται» λέει η ίδια στην «Espresso» και συνεχίζει: «Το συναίσθημα, όμως, χρειάζεται έναν καλό γάμο με τον καταλληλότερο όλων, τον κυρίαρχο των πάντων, τον υπεύθυνο των πράξεων, του λόγου και όλων των αισθήσεων: τον εγκέφαλο μας. Στην προσπάθειά μου, λοιπόν, να καταλάβω τον σημαντικό ρόλο που παίζει για την ευτυχία μας η πνευματική μας κατάσταση, στάθηκε δίπλα μου ένα ιδιαίτερα αξιόλογο άτομο, ο νευροψυχολόγος - νευρογλωσσολόγος Χρυσόστομος Εμμ. Καρπαθίου, που γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στον εγκέφαλο όσο κανείς άλλος».

Μαθήματα ζωής

Ενα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου «Αν μιλούσε το αι2ον» θα διατεθεί στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών, αφού και η Νένα είναι μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες, του 12χρονου σήμερα Χρήστου. «Με τον σύζυγό μου Τάσο Μητρόπουλο αποφασίσαμε να διαθέσουμε αυτά τα χρήματα στον ΠΑΣΠΑ, γιατί οι παραπληγικοί είναι μαχητές και για να κερδίσουν τα δικαιώματά τους στο παρελθόν αλυσοδέθηκαν στα αναπηρικά αμαξίδια, ώστε να τους δώσει σημασία ο τότε υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Ο σύλλογος παραδίδει μαθήματα ζωής και ψυχικής δύναμης μέσα από τις πράξεις του και όχι πίσω από σκαλιστά γραφεία με “εσωτερικές τσέπες” και στόματα που καταπίνουν τα ΕΣΠΑ αμάσητα» ξεκαθαρίζει η ηθοποιός και αποκαλύπτει τη συμβουλή που της έδωσε ο πρόεδρος Θανάσης Βίγλας. «Μου ζήτησε να τους χαρακτηρίζω “άτομα με αναπηρία” και όχι “με ειδικές ανάγκες”. “Δεν πρέπει να φοβόμαστε τις λέξεις. Τους ανθρώπους χωρίς ήθος και ηθική πρέπει να φοβόμαστε, είδος που μας έχει πνίξει” μου είπε και μίλησε στην καρδιά μου. Τα άτομα με σωματική αναπηρία είναι πιο ειλικρινή μπροστά στα συναισθηματικά ανάπηρα, κάτι που δεν μπορεί κάποιος να αντιληφθεί με την πρώτη ματιά» συμπληρώνει η σύζυγος του Τάσου Μητρόπουλου, η οποία πρόσφατα βραβεύτηκε από τον Ομιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων για την προσφορά της.

Βράβευση της «Espresso» σε «μαγική» εκδήλωση!

Στην ίδια εκδήλωση, ο Ομιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, που «αγκαλιάζει» για πρώτη φορά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών, θα βραβεύσει την εφημερίδα «Espresso» και το site espressonews.gr για την προσφορά, το ενδιαφέρον και τη στήριξη στα θέματα που αφορούν τον ΠΑΣΠΑ. Την απονομή, μάλιστα, θα κάνει ο πρόεδρος του ομίλου Ιωάννης Μαρωνίτης. «Οφείλουμε και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης μας, την εφημερίδα “Espresso” και τη διαδικτυακή εφημερίδα www.espressonews.gr, για τη στήριξη και την ευαισθησία τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του. «Ευχαριστώ την “Espresso” που βρέθηκε στο πλευρό μας ως χορηγός επικοινωνίας, αλλά και για την έμπρακτη στήριξη που παρέχει στον σύλλογο και γενικότερα σε άτομα με ειδικές ανάγκες, σκύβοντας στο πρόβλημά μας με ευαισθησία και ενδιαφέρον» δήλωσε η Νένα, η οποία είναι εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν, επίσης, ο νευροψυχολόγος Χρυσόστομος Καρπαθίου και ο πρόεδρος του ΠΑΣΠΑ Αθανάσιος Βίγλας. Η βραδιά θα ξεκινήσει... μαγικά, με τον αναγνωρισμένο σε Ελλάδα και εξωτερικό ταχυδακτυλουργό Cristian Trykstar από το ελληνικό παράρτημα της IBM Ring 338 (International Brotherhood of Magicians). Επίσης, θα διατίθενται προς πώληση έργα τέχνης, τα οποία προσφέρει ο Σύλλογος «Eλληνες και Ξένοι Δημιουργοί» για την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΣΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα