Χαμός με τον χίπστερ βουλευτή του Λεβέντη

ΠΟΛΙΤΙΚΗΤο dress code του Αναστάσιου ΜεγαλομύστακαΧαμός με τον χίπστερ βουλευτή του ΛεβέντηΠαρασκευή, Ιανουάριος 20, 2017 - 14:20

Οσα παίρνει ο άνεμος • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο (χίπστερ) Μεγαλομύστακας με το μοβ σακάκι και την μπλε ελεκτρίκ γραβάτα

Η στιλιστική επιλογή του βουλευτή των Κεντρώων δεν πέρασε απαρατήρητη

Tο βραβείο του πιο χίπστερ βουλευτή απέσπασε με δόξα και τιμή ο Αναστάσιος Μεγαλομύστακας. Με μοβ (πένθιμο;) σακάκι

εμφανίστηκε στη Βουλή, στη συζήτηση για τον υποχρεωτικό έλεγχο ετήσιων κι ενοποιημένων χρηματοοικονομικών καταστάσεων, ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων.

Το σακάκι, που ήταν τουλάχιστον δύο νούμερα μικρότερο, συνδύασε με μπλε ελεκτρίκ γραβάτα ο βενιαμίν της Βουλής (καθότι μόλις 29 χρόνων), που έκανε ό,τι μπορούσε για να αφήσει -στιλιστική- εποχή χθες.

Τι έμπνευση να είχε άραγε; Ισως επειδή είναι ιδιοκτήτης βρεφονηπιακού σταθμού, και όχι μόνο ενός, όπως μαθαίνουμε, να κράτησε στολή από τα παιδικά πάρτι και με αυτή να εμφανίστηκε στη Βουλή, τερματίζοντάς το!

----

Από τα αμφιθέατρα στη μάχη της πολιτικής

Συμφοιτητές στη Νομική Αθηνών ήταν τα δύο νέα πουλέν της πολιτικής ζωής. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος (φωτό αριστερά) και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Κυρανάκης (φωτό δεξιά) ήταν μαζί στα αμφιθέατρα. Μόνο που ο ένας έκλεινε τη σχολή με καταλήψεις και ο άλλος προσπαθούσε να την ανοίξει. Ο Δημήτρης, που τώρα φορά κοστούμι και γραβάτα, ανήκοντας πια στη «συντηρητική πλευρά της πολιτικής», πρωτοστατούσε στις καταλήψεις της Νομικής, όπως λέει ο Κώστας. Εκεί λοιπόν τα δυο ωραία αγόρια... χτυπιούνταν στις συνελεύσεις, ενώ σήμερα, πώς τα έφερε η ζωή, αναμετρώνται στο γήπεδο της πολιτικής. Ο ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος κι ο Κώστας Κυρανάκης ως ένας (σύμφωνα με το διεθνές περιοδικό «Forbes») από τους 30 νέους ανά τον κόσμο με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη, αφού ο 29χρονος είναι πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Νεολαίας του ΕΛΚ. Καλά τους βγήκαν οι επαναστάσεις οι φοιτητικές! Δεν νομίζετε;

----

Total black look για Γιάνη και Δανάη!

Να ένα αληθινά ερωτευμένο ζευγάρι. Τι κι αν πέρασε ο Γιάνης -με ένα «ν»- από σαράντα κύματα, η Δανάη εκεί, μαζί του. Βράχος! Μαζί λοιπόν πήγαν προχθές το βράδυ στην παρουσίαση του νέου CD του συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου «Στην ομίχλη των καιρών», σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και άλλων στιχουργών. Ο πρώην «τσάρος» της οικονομίας, μακριά από τις... φουρτούνες Τσίπρα, πόζαρε χαμογελαστός, αν και μαυροντυμένος, με την black leather ασορτί Δανάη του.

----

! «Πολιτικά και ερωτικά». Αυτόν τον τίτλο θα φέρει η μουσικοθεατρική παράσταση που ανεβαίνει οσονούπω στο Μέγαρο Μουσικής με την υπογραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη. Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης, αντί να ασχολείται με την επιχειρηματολογία υπέρ της... κυβερνησιμότητας του ΣΥΡΙΖΑ, προτιμά τις δουλειές του. Ετσι, λοιπόν, μαζί φυσικά με τις βουλευτικές υποχρεώσεις κάνει πρόβες στους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή για τη νέα παράσταση. Πολιτικά και ερωτικά τραγούδια θα δένουν γλυκά με κείμενα που θα διαβάζονται, στη διάρκεια του μουσικού θεάματος. Τον πρώτο λόγο εδώ θα έχει ο Θάνος Μικρούτσικος. Ο Θέμης Μουμουλίδης είναι ένας γλυκός άνθρωπος χαμηλών τόνων, που, ενώ σκηνοθετεί, ταυτοχρόνως πιστεύει και στην Αριστερά.

----

Απολογισμός στο «βασίλειο του μονόφθαλμου»

Ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, χθες, τρισευτυχισμένη για το γεγονός ότι η ανεργία έπεσε κατά 4% η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Είπε ότι βρήκαν δουλειά καμιά διακοσαριά χιλιάδες άνεργοι και συνέχισε απαριθμώντας τις απανωτές επιτυχίες της κυβέρνησης στην οικονομία, λέγοντας ότι και η ιδιωτική κατανάλωση αυξήθηκε κατά 5,1%!

Μέχρι και την ανάπτυξη είδε να έχει ήδη φτάσει, καλύτερα απ' ό,τι την έβλεπε κι ο Αντώνης Σαμαράς. «Κι όλα αυτά από την πρώτη κυβέρνηση που έπιασε τους στόχους», σύμφωνα πάντοτε με τα λεγόμενά της.

Τι να πω; Ολοι οι άλλοι τυφλοί είμαστε; Μόνο αυτή τα βλέπει; Αλλά, ως γνωστόν, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

----

■ Εσβησε, λένε οι πληροφορίες της στήλης, ο έρωτας της βουλευτού της Ν.Δ. Αννας Καραμανλή με τον πρώην υπουργό Κωστή Μουσουρούλη. Κι αυτό παρότι όλοι πίστευαν ότι οι δυο τους θα φορούσαν ξανά βέρα στο δεξί. Κάτι οι αποστάσεις, κάτι οι οικογενειακές υποχρεώσεις, ανάγκασαν το ζευγάρι σε χωριστούς δρόμους. Τουλάχιστον αυτό γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, γιατί, ως γνωστόν, στους έρωτες ποτέ δεν ξέρεις. Εκεί που λες ότι χάθηκαν, εκεί και αναφλέγονται ξανά.

Keywords
Τυχαία Θέματα