Η Νατάσα Καλογρίδη επέστρεψε από το ριάλιτι «Nomads» και προκαλεί ταχυπαλμίες

SHOWBIZΗ Νατάσα Καλογρίδη επέστρεψε από το ριάλιτι «Nomads» και προκαλεί ταχυπαλμίεςΔευτέρα, Νοέμβριος 13, 2017 - 17:49

❱❱ Κυκλοφορεί στη νυχτερινή Αθήνα και προκαλεί... ταχυπαλμίες!

Η Νατάσα Καλογρίδη άφησε πίσω της το «Nomads» με τα σκληρά αγωνίσματα και τις κακουχίες στο εξωτικό Παλαουάν των Φιλιππίνων κι επέστρεψε στα γνωστά της ελληνικά στέκια πιο λαμπερή από ποτέ!

Εχοντας πλέον ροζ ανταύγειες στα μαλλιά της, η εκρηκτική ηθοποιός επέλεξε ένα σέξι outfit από την γκαρνταρόμπα της κι έκανε αρχικά εμφάνιση στο εστιατόριο του Φώτη Σεργουλόπουλου στα βόρεια προάστια. Ο δημοφιλής παρουσιαστής την υποδέχτηκε εγκάρδια κι εκείνη δεν παρέλειψε να ποζάρει δίπλα του, έχοντας όμως γυρισμένη την πλάτη της στον Ιnstagram-ικό φακό.

Λίγο αργότερα η Νατάσα ανέβασε στον λογαριασμό της ακόμη μία ιδιαίτερη εικόνα της, στην οποία φαίνεται να κατεβαίνει με τρόπο ολίγον ανορθόδοξο τη σκάλα του μαγαζιού. Η βραδιά της ηθοποιού, ωστόσο, είχε και συνέχεια στο Κέντρο Αθηνών, όπου τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος και την περίμεναν πρώην συμπαίκτες της από το reality του ΑΝΤ1.



Ανάμεσά τους ήταν και ο Παναγιώτης Βασιλάκος, τον οποίο αγκάλιασε στοργικά, με τα φωτογραφικά φλας να αστράφτουν επάνω τους κάνοντας τη νύχτα μέρα. Κάποια στιγμή, ωστόσο, η Καλογρίδη φάνηκε να δυσανασχετεί που τη φωτογράφιζαν διαρκώς και έτσι προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό της με τα χέρια της. Το ίδιο έκανε και κατά την αποχώρησή της από το νυχτερινό μαγαζί. Σημειώνεται ότι μετά τη συμμετοχή της στο «Nomads» η Καλογρίδη έχει γίνει περιζήτητη για συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις.

Εκείνη όμως τα βαριέται λίγο όλα αυτά... Προτιμά να περνάει καλά με την παρέα της και ν' ανεβάζει stories στο Instagram, ενημερώνοντας τους χιλιάδες followers της για τα καμώματά της...

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα