Η Νάσια τώρα και δημοσιογράφος!

17:34 5/4/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Νάσια τώρα και δημοσιογράφος!Τρίτη, Απρίλιος 5, 2016 - 17:33

Η Κονιτοπούλου (μετά το τραγούδι και την υποκριτική) κάνει συνεντεύξεις για λογαριασμό πολιτιστικής ιστοσελίδας

Μετά το νησιώτικο τραγούδι και την υποκριτική, η Νάσια Κονιτοπούλου φλερτάρει τώρα και με τη δημοσιογραφία!

Η κόρη του αείμνηστου δασκάλου και κορυφαίου βιολιστή Γιώργου Κονιτόπουλου ξεκίνησε πριν από έναν μήνα συνεργασία με πολιτιστικό site, κάνοντας συνεντεύξεις σε πρωταγωνιστές τόσο της τηλεόρασης όσο και του πενταγράμμου.

Μάλιστα,

όπως ισχυρίζεται, είναι πολύ καλή, γιατί, ύστερα από τόσες συνεντεύξεις στην καριέρα της, γνωρίζει τι πρέπει να ρωτάει και τι να αποφεύγει! «Είμαι πολύ τυχερή γιατί πραγματοποίησα επαγγελματικά όλα μου τα όνειρα και μάλιστα με σειρά προτεραιότητας: τραγούδι, μετά υποκριτική και τώρα δημοσιογραφία» λέει στην «Espresso» με ενθουσιασμό η Ναξιώτισσα παραδοσιακή ερμηνεύτρια.

«Παρά τον φόρτο εργασίας, τις εμφανίσεις μου, την ηχογράφηση των νέων τραγουδιών, τον γιο μου που είναι φαντάρος και την αναζήτηση νέου συντρόφου (γέλια), βρήκα το χόμπι που θεωρώ ότι μου ταιριάζει πολύ. Και περνάω υπέροχα» σχολιάζει η Νάσια, η οποία εργάζεται στο site αφιλοκερδώς, ύστερα από πρόταση των δημιουργών της σελίδας, Γεωργίας Τζελέπη και Πέτρου Τζέκου.

Η πρώτη συνέντευξη στο «mediamuse» ήταν με τον ξάδελφό της Γιάννη Κονιτόπουλο, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice» του ΑΝΤ1. «Πήγα επίσκεψη να τον δω και μετά τον καφέ έβγαλα το κινητό μου και άρχισα τις ερωτήσεις! Τόσο απλά» λέει γελώντας η τραγουδίστρια, η οποία την περασμένη Κυριακή ανέβασε στην ιστοσελίδα συνέντευξή της με τον νεαρό ταλαντούχο ηθοποιό Ρένο Ρώτα, που παίζει στους «Συμμαθητές». Επόμενος στόχος, ο καλός φίλος της Τρύφωνας Σαμαράς. «Εχει πολλή δουλειά στο κομμωτήριο και μου το παίζει δύσκολος τελευταία» συμπληρώνει.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η... δημοσιογράφος του πενταγράμμου, η οποία πέρυσι χώρισε από τον Μιχάλη Γαβιεράκη, έπειτα από 22 χρόνια γάμου, θα κυκλοφορήσει τον νέο δίσκο της «Ξημερώνει» και, όπως λέει ο τίτλος, ταιριάζει ταμάμ στην προσωπική της ζωή. «Ελπίζω να ξημερώσει μια νέα ημέρα για τη ζωή μου, με τον ήλιο να λούζει τα επόμενα βήματά μου» λέει η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα