Comeback για Mr Lak

16:38 5/4/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZComeback για Mr LakΤρίτη, Απρίλιος 5, 2016 - 16:38

Πώς θα μπορούσε, άραγε, να εξελιχθεί ένα απλό polo style shirt; Αυτό θα αποκαλύψει ο Λάκης Γαβαλάς την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς θα ανοίξει τη 19η Athens Xclusive Designers Week στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής

Ασφαλιστικής.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας και σχεδιαστής, ύστερα από απουσία έξι ετών από τα μεγάλα fashion events, θα παρουσιάσει τη νέα συλλογή του με τίτλο «.LAK Polo Stories», με προτάσεις για τη σεζόν φθινόπωρο / χειμώνας 2016/2017. Σε αυτή θα δούμε την εξέλιξη του πουκαμίσου σε στιλ polo, το οποίο αποτελεί διαχρονικό και κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας.
Το fashion show, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συμβαδίζει απόλυτα με την προσωπικότητα του Λάκη ως προς τη σκηνοθεσία αλλά και την αισθητική. Η επίδειξη μόδας του Γαβαλά θα αρχίσει στις 19.00 και θα κάνει «ποδαρικό» στη φετινή διοργάνωση, η οποία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 11 του μήνα.

Events μόδας

Θυμίζουμε ότι ο δημιουργός της σειράς .Lak, πριν από την εμφάνιση της κρίσης και των δικαστικών περιπετειών του, διοργάνωνε πολύ ενδιαφέροντα events μόδας, με δημιουργίες του που χαρακτηρίζονταν από άνεση και κομψότητα ταυτόχρονα. Ωστόσο στη φετινή, τη 19η, Athens Xclusive Designers Week θα δούμε αρκετές συλλογές εμπνευσμένες από την εποχή του Μεσοπολέμου και άλλες με ρομαντική διάθεση. Για παράδειγμα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συλλογή «Burlesque» του Τάσου Μητρόπουλου, που αντλεί την έμπνευσή της από τα musicals των δεκαετιών του ’30 και του ’40, και της swing μουσικής.

Πρωταγωνιστούν οι κορσέδες, τα φτερά, οι μπρετέλες και τα εκκεντρικά κρόσσια. Εκείνη η εποχή, και συγκεκριμένα η Γερμανίδα ντίβα Μάρλεν Ντίντριχ, έχει εμπνεύσει τον Κύπριο σχεδιαστή Notis Panagiotou, γι' αυτό έχει δώσει και το όνομά της στην κολεξιόν του, η οποία περιλαμβάνει δημιουργίες σε ανδρόγυνο στιλ, σε τόνους του μαύρου, του off-white, του σμαραγδί και του ανθρακί. Από τον Panos Apergis θα δούμε μια συλλογή που κινείται σε rock - romantic ύφος, ο Μάκης Τσέλιος θα γεμίσει την πασαρέλα με δαντέλες, μουσελίνες και λουλούδια, ενώ ο οίκος μόδας Kathy Heydels θα παρουσιάσει τη σειρά «Body Sculpture», στην οποία πρωταγωνιστούν τα laser-cut ανοίγματα, που αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Comeback,Mr Lak