Η Μίνα Αρναούτη βρίσκει και πάλι τη διάθεσή της και περιμένει εξιτήριο

14:05 8/7/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Μίνα Αρναούτη βρίσκει και πάλι τη διάθεσή της και περιμένει εξιτήριοΠαρασκευή, Ιούλιος 8, 2016 - 14:05

Περί έρωτος μίλησε στα social media, μέσα από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, η Μίνα Αρναούτη, που φαίνεται πως ξαναβρίσκει τη διάθεσή της μετά το έκτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε σε διάστημα τεσσάρων μηνών! Η αινιγματική ανάρτηση της 30χρονης συνεπιβάτισσας του Παντελή Παντελίδη προκάλεσε και την αντίδραση της 21χρονης Φρόσως Κυριακού, που επίσης επέβαινε στο τζιπ

στις 18 Φεβρουαρίου, όταν έχασε τη ζωή του ο 32χρονος τραγουδιστής.

Η ψυχολογία της Μίνας Αρναούτη έχει βελτιωθεί και σε αυτό φαίνεται ότι έχει βοηθήσει το γεγονός ότι πλησιάζει η μέρα που θα πάρει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό, κάτι που αναμένεται σε περίπου δύο βδομάδες.

Ακόμη ένα σημάδι πως η 30χρονη αισθάνεται καλύτερα ήταν η «εμφάνισή» της στο facebook, όταν ανέβασε φωτογραφία με το μήνυμα: «Να ερωτευτείς έναν άνθρωπο που θα απολαμβάνει την τρέλα σου, όχι έναν ηλίθιο που σε αναγκάζει να είσαι φυσιολογικός». Σε αυτή την... προτροπή έσπευσε να κάνει «like» η 21χρονη Φρόσω!

Η παραπάνω ήταν η δεύτερη ανάρτηση της Αρναούτη, μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα. Στην πρώτη, στις 14 Μαΐου, είχε δημοσιεύσει φωτογραφία που έγραφε: «Πρέπει να χάσεις το κορίτσι πριν βρεις το θάρρος να της εξηγήσεις. Και πρέπει να πεθάνεις μερικές φορές, πριν μπορέσεις πραγματικά να ζήσεις». Και τότε η Φρόσω είχε κάνει «like».

Στο μεταξύ, σε μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του προχώρησε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, λίγες μέρες μετά τη βράβευση του αδελφού του από τα Mad Video Music Awards. Στη μία από τις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε μέσα από το πατρικό σπίτι τους στη Νέα Ιωνία απεικονίζεται το βραβείο, δίπλα στις φωτογραφίες και τους δίσκους του τραγουδιστή, και συνοδεύεται από τη φράση: «Μόνο Παντέλος».

Keywords
Αναζητήσεις
η μηνα αρναουτη εχει παρει εξιτηριο
Τυχαία Θέματα