Η μεγάλη μάχη της μαθήτριας στην Εντατική

16:38 7/3/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ μεγάλη μάχη της μαθήτριας στην ΕντατικήΣάββατο, Μάρτιος 7, 2015 - 16:30

Οι γονείς της 17χρονης μαθήτριας που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, όταν έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου της Ρώμης -υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες- περιμένουν ένα θαύμα. Η περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας είναι βυθισμένη στη θλίψη δύο 24ωρα μετά το σοκαριστικό συμβάν. Αναστατωμένοι είναι και οι συμμαθητές της 17χρονης από το 2ο ΓΕΛ της πόλης, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η σχολική εκδρομή που περίμεναν με τόση λαχτάρα έμελλε να

στοιχειώνει τον ύπνο τους!

Η μαθήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Ρώμης, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η άτυχη κοπέλα χειρουργήθηκε προκειμένου να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που παρουσίαζε στο κεφάλι, ενώ δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε νέα επέμβαση, καθώς έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μάλιστα, όπως έλεγαν οι εκπρόσωποι του νοσοκομείου, οι γιατροί ήταν επιφυλακτικοί για την κατάσταση της υγείας της.

Η ιταλική αστυνομία

Ως αργά χθες συνεχιζόταν η έρευνα της ιταλικής αστυνομίας προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του τραγικού περιστατικού. Οι Ιταλοί αστυνομικοί αναζήτησαν τις συμμαθήτριες της 17χρονης που έμεναν μαζί της στο ίδιο δωμάτιο, καθώς και τους συνοδούς καθηγητές, και τους πήραν καταθέσεις πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα, αργά το βράδυ της Πέμπτης, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν ποια ήταν τα αίτια της πτώσης της μαθήτριας από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου.

Στο πλευρό της 17χρονης βρίσκονται οι γονείς της που ταξίδεψαν στη Ρώμη, ενώ χθες στην Αλεξάνδρεια έγινε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τη λήψη απόφασης για την έγκριση χρηματικού βοηθήματος στην οικογένεια της μαθήτριας, που έχει χαμηλό οικογενειακό εισόδημα.

Νίκος Πιτσιακίδης

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα