10η εντολή: Η Νένα Μεντή στον ρόλο μιας αυταρχικής μητέρας!

18:14 6/3/2015 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIP10η εντολή: Η Νένα Μεντή στον ρόλο μιας αυταρχικής μητέρας!Παρασκευή, Μάρτιος 6, 2015 - 18:11

Κάνει σπάνια τηλεοπτικές εμφανίσεις, όμως όταν λέει το «ναι» είναι η επιλογή της σχεδόν πάντα συζητιέται. Τα τελευταία χρόνια η Νένα Μεντή έχει αφοσιωθεί στο θέατρο, ανεβάζοντας αξιόλογες παραστάσεις: Συγκλόνισε το κοινό με την ερμηνεία της στην «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου», ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στο βουκολικό δράμα

«Βουρκόλακας» στο θέατρο Αποθήκη.

Ωστόσο η πρόταση που της έκανε ο Πάνος Κοκκινόπουλος, να πάρει μέρος σε ένα από τα επεισόδια του νέου κύκλου της «10ης εντολής», δεν της άφησε περιθώριο να αρνηθεί. Η σημαντική ηθοποιός θα ερμηνεύσει τον ρόλο μιας 70χρονης αυταρχικής μητέρας, της Αγγελικής, που έχει έναν 40χρονο γιο (τον υποδύεται ο Αργύρης Ξάφης). Η ίδια είναι υπερπροστατευτική, γιατί πιστεύει ότι ο ευγενικός χαρακτήρας και η ευαισθησία του παιδιού της θα γίνουν αφορμή ώστε να τον εκμεταλλευτούν. Εκείνος όταν δεν δουλεύει βρίσκεται στο σπίτι, δίπλα της, αφού στην πραγματικότητα είναι εξαρτημένος από εκείνη. Δεν τολμά να πάρει οποιαδήποτε απόφαση χωρίς τη δική της σύμφωνη γνώμη. Ολα αυτά μέχρι τη στιγμή που θα γνωρίσει μια νέα συνάδελφο και θα κάνει σχέση μαζί της, κρυφά -φυσικά- από τη μητέρα του. Ο δεσμός του θα γίνει αφορμή ώστε να κάνει την επανάστασή του, αφού αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να ζήσει τη ζωή του. Αυτό, όμως, θα οδηγήσει τους ήρωες στα άκρα.

«Ασφυξία»

Το σενάριο του επεισοδίου με τίτλο «Ασφυξία», που θα προβληθεί στις 18 Μαρτίου στον Alpha, έχουν γράψει ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Χρήστος Δήμας, πάντα υπό την επιμέλεια του Πάνου Κοκκινόπουλου. Εκτός από τη Νένα Μεντή και τον Αργύρη Ξάφη, παίζουν ακόμη οι Αλκηστις Πουλοπούλου, Δώρα Σαμψώνα, Χρυσοβαλάντης Κωστόπουλος, Δήμητρα Τάμπαση, Κωνσταντίνος Λεβάντης, Αντώνης Κολιτσόπουλος, Παναγιώτης Αλεξόπουλος, Χριστίνα Δενδρινού.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα