Η Λόχαν, ο Ντένης και η Τζούλια

SHOWBIZ«ΑΕΡΑΣ» ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ!Η Λόχαν, ο Ντένης και η ΤζούλιαΔευτέρα, Οκτώβριος 17, 2016 - 15:22

Απαστράπτουσα, με μίνι φόρεμα σε μεταλλικούς τόνους, ασημί πέδιλα, απλό χτένισμα και ελαφρύ make up, εμφανίστηκε προχθές στα εγκαίνια του Lohan Nightclub η Λίντσεϊ Λόχαν.

Από την
Ελισσάβετ Κυρίτση
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Το άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ αποφάσισε να δώσει το «παρών» στο opening του μαγαζιού, που έφερε αέρα... Λος Αντζελες στην Ιερά Οδό, αφού πρόκειται για project δικό της και του αγαπημένου της Ντένη Παπαγεωργίου.

Μάλιστα, το γεγονός ότι η Λίντσεϊ ήρθε στην Αθήνα για τη μεγάλη βραδιά εξέπληξε ευχάριστα, αφού έως την τελευταία στιγμή δεν ήταν επιβεβαιωμένη η παρουσία της. Εκείνη πόζαρε με χαμόγελο σε φωτογράφους και οπερατέρ, που έκαναν τη νύχτα... μέρα προκειμένου να εξασφαλίσουν μια φωτογραφία της χολιγουντιανής σταρ.

Στη συνέχεια, η Λόχαν μπήκε στο κλαμπ και βρέθηκε στον VIP χώρο μαζί με τον σύντροφό της και εκλεκτή παρέα. Αυτόπτες μάρτυρες αποκάλυψαν στην «Espresso» ότι η ηθοποιός αντάλλαζε καυτά φιλιά με τον επιχειρηματία όλο το βράδυ και δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του. Βέβαια, λίγες ώρες αργότερα με ανάρτησή της στο Instagram υποστήριξε πως ο Ντένης είναι μόνο συνεργάτης και όχι σύντροφός της. Στα VIP του μαγαζιού βρέθηκαν επίσης οι εφοπλιστές Βασίλης Μιχαήλ και Γιάννης Προκοπίου. Ωστόσο, προτού φτάσει στο μαγαζί, η Λίντσεϊ είχε φροντίσει να... σκανδαλίσει τους followers της στο Instagram, αναρτώντας μια σέξι φωτό, στην οποία κρύβει το στήθος, που όμως λίγη ώρα μετά την κατέβασε.

«Στενά» τετ α τετ

Βέβαια, άλλη ήταν η άφιξη που προκάλεσε ερωτήματα! Η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία το καλοκαίρι παραλίγο να έρθει στα χέρια με τη Λόχαν (κατά τις διακοπές της στη Μύκονο), ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας πριν από κάποιες μέρες διασκέδαζε με τον Ντένη Παπαγεωργίου στο Salon De Bricolage και είχαν και... «στενά» τετ α τετ, έφτασε στο κλαμπ παρέα με τον γνωστό «Αγάπη μόνο» Τάσο Ποτσέπη. Οι δυο τους, που συνεργάζονται καλλιτεχνικά, αντάλλαξαν και κάποια φιλιά, ενώ ο γυμνασμένος wanna be τραγουδιστής τη σήκωσε και στα στιβαρά του μπράτσα. Στην είσοδο του Lohan Nightclub ο φακός της «Espresso» απαθανάτισε επίσης τον Σπύρο Ρέβη με τη σούπερ ανανεωμένη -και αδυνατισμένη- Μαριάννα Ντούβλη.

Στα decks του κλαμπ ανέβηκαν οι Playmen και ο dj Junior Rush και με τις μουσικές επιλογές τους διασκέδασαν, μεταξύ άλλων, η εντυπωσιακή Νάνσυ Αλεξιάδη και ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος, παρέα με το μοντέλο που κάνει καριέρα στο εξωτερικό Νεκτάριο Κυρκόπουλο.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Keywords
Τυχαία Θέματα