Οι δύο φωτογραφίες της Μίνας Αρναούτη και το αινιγματικό «συνεχίζεται»!

SHOWBIZΟι δύο φωτογραφίες της Μίνας Αρναούτη και το αινιγματικό «συνεχίζεται»!Δευτέρα, Οκτώβριος 17, 2016 - 13:53

Δύο φωτογραφίες από το βράδυ που έμελλε να είναι το τελευταίο για τον Παντελή Παντελίδη ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook η Μίνα Αρναούτη. Στις φωτογραφίες η κοπέλα ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στη Φρόσω Κυριάκου, που επίσης επέβαινε στο μοιραίο τζιπ, ενώ τις εικόνες συνοδεύει η φράση: «Με τη Φρόσω... εκείνο το βράδυ... Πρώτα

Καλλιθέα... Μετά Γλυφάδα... Συνεχίζεται... (Λατρεύω τις φωτογραφίες)».

Η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε στην περιοχή της Καλλιθέας, ενώ η δεύτερη, όπως αναφέρει η νεαρή, στην περιοχή της Γλυφάδας. Οσο για τη λέξη «συνεχίζεται», έχει δημιουργήσει ερωτήματα, αφού η 31χρονη φαίνεται ότι διαθέτει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Εξάλλου αυτό έχουν επισημάνει με σχόλιά τους και πολλοί από τους διαδικτυακούς φίλους της 31χρονης, που την παροτρύνουν να αποκαλύψει όσα έζησε. Εντύπωση όμως προκαλεί και η προηγούμενη ανάρτηση της Αρναούτη στο facebook, που περιγράφει τη σημερινή κατάσταση της υγείας της, ενώ στο τέλος της αναρωτιέται γιατί αργούν τόσο οι πραγματογνώμονες να βγάλουν πόρισμα για το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου:

«Ηπιε... Ηπιαμε, πώς να το αποτρέψω, εδώ δεν έσωσα τον εαυτό μου (...) Α, να ρωτήσω: Αυτή η πραγματογνωμοσύνη των πραγματογνωμόνων της Τροχαίας γιατί καθυστερεί; Γιατί η ασφαλιστική του αυτοκινήτου όρισε ιατροδικαστή για τον Παντελή μετά το τροχαίο; Συνηθίζεται;»

Keywords
Τυχαία Θέματα