Η καλλονή που μάγεψε τον... άστεγο «ζιγκολό»

ΚΟΣΜΟΣΗ καλλονή που μάγεψε τον... άστεγο «ζιγκολό»Παρασκευή, Απρίλιος 25, 2014 - 13:01

Με την καλλονή πρώην σύζυγο του Σάλμαν Ρούσντι διατηρεί σχέση τον τελευταίο καιρό ο Ρίτσαρντ Γκιρ. Ο σταρ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας του και βγαίνει συχνά ραντεβού με τη 43χρονη Πάντμα Λακσμί, η οποία παρουσιάζει το αμερικανικό «Top Chef». «Περνούν διακριτικά χρόνο μαζί. Είναι

κάτι πολύ καινούργιο και πρόσφατο και συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων» αναφέρει πηγή που δεν κατονομάζεται στο σάιτ Page Six. O 64χρονος ηθοποιός βρίσκεται στη διαδικασία του διαζυγίου από τη δεύτερη σύζυγό του, την 53χρονη Κάρεϊ Λόουελ, έπειτα από έντεκα χρόνια γάμου, ενώ στο ενεργητικό του έχει ακόμα έναν γάμο, με το τοπ μόντελ Σίντι Κρόφορντ, από το 1991 έως το 1995.

Η Λακσμί, που επίσης έχει εργαστεί ως μοντέλο, ήταν παντρεμένη από το 2004 έως το 2007 με τον συγγραφέα Σάλμαν Ρούσντι που είχε προκαλέσει την οργή του Ισλάμ με το έργο του. Η ινδικής καταγωγής κοσμική στη συνέχεια ξεκίνησε μια πολυτάραχη σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Τέντι Φόρστμαν μέχρι τον θάνατό του το 2011 από καρκίνο του εγκεφάλου σε ηλικία 71 ετών. Την κόρη της ωστόσο, την Κρίσνα Θία Λακσμί Ντελ, η οποία είναι τώρα τριών ετών, την απέκτησε με τον Ανταμ Ντελ, τον αδερφό του μεγιστάνα των υπολογιστών Μάικλ Ντελ. Παρά το γεγονός ότι ήταν από άλλον άνδρα, ο Φόρστμαν αγάπησε το παιδί της και του άφησε ένα καταπίστευμα. Η ασιατική καταγωγή της Λακσμί σίγουρα έλκυσε τον Ρίτσαρντ Γκιρ, ο οποίος έχει κάνει το Θιβέτ δεύτερο σπίτι του, λόγω της πίστης και του σεβασμού που τρέφει για τον Δαλάι Λάμα.

Η περιουσία του υπολογίζεται γύρω στα 100.000.000 δολάρια και σπάνια μένει σε ξενοδοχείο, αφού διαθέτει σπίτια σε πολλές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης και μιας έπαυλης αξίας 56.000.000 δολαρίων στα Χάμπτονς, την οποία τώρα προσπαθεί να πουλήσει. Παρά λοιπόν αυτόν τον πλούτο, ο 64χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ έχει καταφέρει να είναι πολύ πειστικός στον ρόλο του αστέγου στη νέα ταινία «Time Out Of Mind». Τα άτσαλα και παλιά ρούχα τα οποία φοράει στα γυρίσματα κρύβουν το καλοδιατηρημένο σώμα που αποθεώθηκε στην ταινία «American Gigolo», ωστόσο αυτό δεν αποθαρρύνει σε καμία περίπτωση τις ορδές θαυμαστριών που διαθέτει σε όλο τον κόσμο και είναι σίγουρο ότι θα σπεύσουν να δουν τη νέα ταινία του. Αυτή περιστρέφεται γύρω από έναν άστεγο άνδρα που προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την κόρη του, τη Μάγκι, την οποία υποδύεται η 29χρονη Τζένα Μαλόουν. Σε μια από τις σκηνές, ο Γκιρ αξύριστος, με ένα τριμμένο σκουφί και κρατώντας ένα μπουκάλι μέσα σε χαρτοσακούλα φαίνεται να προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον της κομψής και απογοητευμένης κόρης του.
Στην πραγματική ζωή του ο Γκιρ έχει έναν 14χρονο γιο, τον Ομερ, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Κάρι Λόουελ, πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ.

Η ταινία «Time Out Of Mind» χαρακτηρίζεται ασυνήθιστη επιλογή για τον Γκιρ, που έχει κάνει καριέρα υποδυόμενος εντυπωσιακούς άνδρες. Το 1990 υποδύθηκε τον πολύ επιτυχημένο επιχειρηματία στο «Pretty Woman», το 2000 συμπρωταγωνίστησε με τη Γουινόνα Ράιντερ στο δράμα «Autumn in New York» και το 2002 ενσάρκωσε τον δικηγόρο Μπίλι Φλιν στο πλευρό της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στην ταινία «Chicago».

Keywords
Τυχαία Θέματα