Η Γεωργιάννα Νταλάρα στο σανίδι, «παρέα» με serial killer

SHOWBIZΗ Γεωργιάννα Νταλάρα στο σανίδι, «παρέα» με serial killerΤετάρτη, Δεκέμβριος 21, 2016 - 16:23

Τι σχέση μπορεί να έχει η Γεωργιάννα Νταλάρα μ' έναν serial killer; Καλλιτεχνική! Η κόρη του Γιώργου και της Αννας Νταλάρα συμπράττει με την Αντζελα Μπρούσκου, τον Στράτο Τζώρτζογλου, τον Κώστα Νικούλι, την Παρθενόπη Μπουζούρη και άλλους γνωστούς ηθοποιούς στην παράσταση «Ρομπέρτο Τσούκο», που φιλοξενείται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν».

Η Γεωργιάννα, που είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Μίλτο Σωτηριάδη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, είχε βάλει στην άκρη την καριέρα της για ένα χρονικό διάστημα, ρίχνοντας έτσι το βάρος στη μητρότητα και την οικογενειακή ζωή.



Πέρυσι η νεαρή ηθοποιός επέστρεψε δυναμικά στο σανίδι με την παράσταση «Εγκλημα και Τιμωρία», ενώ φέτος κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους στο έργο του Μπερνάρ Μαρί Κολτές «Ρομπέρτο Τσούκο».

Η υπόθεση βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός κατά συρροήν νεαρού δολοφόνου, που σκότωσε τους γονείς του, έναν επιθεωρητή, ένα παιδί και πολλούς άλλους, όπως ομολογεί ο ίδιος στο φινάλε της παράστασης, καθώς περιπλανιέται σε μια έρημη πόλη και αναρωτιέται «πώς μοιάζει ένας δολοφόνος;».

Ανάμεσα σ' εκείνους που παραβρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης ήταν και η μητέρα της Γεωργιάννας, Αννα Νταλάρα, η οποία την καμάρωσε επί σκηνής και φωτογραφήθηκε μαζί της μετά το χειροκρότημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα