«Χρυσό» στην Αναστασία

SHOWBIZ«Χρυσό» στην ΑναστασίαΤετάρτη, Δεκέμβριος 21, 2016 - 16:15

Η σύζυγος του ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα εμφανίστηκε στο πλευρό του (σε φιλανθρωπικό δείπνο) μετά την περιπέτεια της υγείας της

Χέρι χέρι με τη σύζυγό του Αναστασία εμφανίστηκε ο Πύρρος Δήμας στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο που παρέθεσε η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για το Οραμα Ελπίδας.

Το ζευγάρι, χαμογελαστό και με γιορτινή διάθεση, απόλαυσε τη βραδιά, όπου τραγούδησε και ο καλός φίλος του Πύρρου Αντώνης Ρέμος, ενώ οι δυο

τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης και δύναμης σε όσους βρίσκονται μπροστά σε προκλήσεις που αφορούν την υγεία τους.

Εγχείρηση

Θυμίζουμε ότι πριν από τον περασμένο Οκτώβριο ο ολυμπιονίκης είχε αποκαλύψει πως η γυναίκα του είχε όγκο στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε εγχείρηση ώστε να αντιμετωπιστεί η ασθένεια. «Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα, αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα, εισπράξαμε πολλή αγάπη. Ο γολγοθάς συνεχίζεται» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας πως ποτέ δεν θα φύγει από το πλευρό της γυναίκας του.



Μάλιστα, είχε επισημάνει πως εγκατέλειψε την πολιτική για προσωπικούς λόγους, ενώ τόνισε πως για εκείνον προτεραιότητα έχει η οικογένειά του, η αγαπημένη του Αναστασία και τα παιδιά του, η Ελένη, 21 ετών, που κάνει μεταπτυχιακό στο Σικάγο, ο Βίκτωρ, 18 χρόνων, ο οποίος σπουδάζει στο Γέιλ πολιτικές επιστήμες, η Μαρία 16 και ο Νικόλας 7 ετών.

Να πούμε πως το καλοκαίρι ο Πύρρος «υπέκυψε» στο στενό μαρκάρισμα της ομοσπονδίας άρσης βαρών των ΗΠΑ -που τον «φλέρταρε» από το 2012, όπως έχει πει- και αποδέχτηκε την πρόταση να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Keywords
Τυχαία Θέματα