Η Φαίη Σκορδά λαχτάρισε με στενό συνεργάτη της

17:21 2/2/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Φαίη Σκορδά λαχτάρισε με στενό συνεργάτη τηςΠέμπτη, Φεβρουάριος 2, 2017 - 17:21

«Σιδερένιος» επέστρεψε στο σπίτι του ο Νίκος Κωνστάντης, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος!

Ο βραβευμένος διακοσμητής και στενός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά μεταφέρθηκε εσπευσμένα το πρωί της Δευτέρας στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» με ισχαιμικό επεισόδιο. Οι γιατροί,

χωρίς να χάσουν χρόνο, τον οδήγησαν ως κατεπείγον περιστατικό στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση αγγειοπλαστικής («μπαλονάκι»).

Ο γνωστός art designer, ο οποίος εμφανίζεται στο «Πρωινό» με δική του στήλη, παρουσιάζοντας πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι, μίλησε στην «Espresso» και, όπως είπε, η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά. «Επαθα έμφραγμα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά! Νοσηλεύτηκα για λίγα 24ωρα στην κλινική από όπου πήρα εξιτήριο χθες και πλέον αναρρώνω στο σπίτι μου».

Η είδηση σόκαρε συγγενείς και φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να επισκεφθούν τον Νίκο Κωνστάντη στην κλινική της Λεωφόρου Μεσογείων και να του ευχηθούν από κοντά «περαστικά», ενώ το τηλέφωνό του έσπασε από τις εκατοντάδες κλήσεις συνεργατών και διάσημων φίλων του.

Στο πλευρό του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή η Φαίη Σκορδά, η οποία τον επισκεπτόταν κάθε μέρα μετά το τέλος της εκπομπής, ενώ συγκινητική ήταν και η συμπαράσταση της κολλητής φίλης του Ζήνας Κουτσελίνη, αλλά και της αγαπημένης του Δήμητρας Λιάνη - Παπανδρέου. «Τους οφείλω ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Η αγκαλιά και η αγάπη τους ήταν σημαντική για μένα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ» δήλωσε ο Νίκος.

Δήμητρα Δάρδα

Keywords
Τυχαία Θέματα