Η Ελλη Στάη και οι άντρες της ζωής της

15:35 2/2/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Τρεισευτυχισμένοι μαζί»! Η Ελλη Στάη και οι άντρες της ζωής τηςΠέμπτη, Φεβρουάριος 2, 2017 - 15:34

Η Ελλη Στάη παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση «Οι Τρεισευτυχισμένοι» με τον σύντροφό της (εφοπλιστή) Νίκο Μουνδρέα και τον γιο της Μάρκο Κατσίμη

«Τρεισευτυχισμένοι μαζί»! Η Ελλη Στάη πήγε στο θέατρο συνοδευόμενη από τους δύο άντρες της ζωής της, τον σύντροφό

της Νίκο Μουνδρέα και τον 25χρονο γιο της Μάρκο Κατσίμη.

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ο τελευταίος φαίνεται ότι εγκρίνει την επιλογή της μητέρας του στην προσωπική της ζωή και ακολούθησε πριν από λίγες μέρες την ίδια και τον γνωστό εφοπλιστή στο θέατρο Πορεία. Εκεί παρακολούθησαν την παράσταση «Οι Τρεισευτυχισμένοι», μια κωμωδία του Eugène Labiche, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, με πρωταγωνιστές τους Δημήτρης Τάρλοου, Λένα Παπαληγούρα, Αλκηστη Πουλοπούλου, Χρήστο Λούλη και τον Αγγελο Παπαδημητρίου.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης με τον Νίκο Μουνδρέα και τον Μάρκο τόσο στο φουαγέ του θεάτρου όσο και μέσα στην αίθουσα, όπου ο γνωστός εφοπλιστής μελέτησε με προσοχή το πρόγραμμα του έργου. Η Ελλη, από την πλευρά της, φαινόταν ευδιάθετη και χάριζε συχνά στους φωτογράφους το πιο γοητευτικό χαμόγελό της.



Σημειώνεται ότι ο Μάρκος είχε συνοδεύσει τη μητέρα του και τον αγαπημένο της στο Ντουμπάι τον περασμένο Μάρτιο, σ' ένα ταξίδι που είχαν κάνει οι τρεις τους με αφορμή τα γενέθλια της γνωστής δημοσιογράφου. Η Ελλη απέκτησε τον 25χρονο μονάκριβο γιο της από τον δεύτερο γάμο της με τον συνάδελφό της και πρώην διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ Δημήτρη Κατσίμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα