Η Ελένη βρήκε τον (χαμένο) Βίκτωρα και την... ηρεμία της

14:05 8/5/2013 - Πηγή: Espresso

Τέλος καλό, όλα καλά με την περιπέτεια που πέρασε εξαιτίας του σκύλου της η Ελένη Μενεγάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια βρέθηκε (όπως γράψαμε και στο χθεσινό φύλλο) στα Αχλα της Ανδρου για το Πάσχα και μαζί της είχε και τον λατρεμένο της της σκύλο, τον Βίκτωρα, με τον οποίο μάλιστα ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες στο Τwitter αφού του έχει

μεγάλη αδυναμία. Η... εξαφάνιση όμως του Βίκτωρα την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και μέχρι ο σκύλος να γυρίσει στην αγκαλιά της η Ελένη τον αναζητούσε απεγνωσμένα, βγάζοντας μάλιστα και σχετική ανακοίνωση στο Τwitter.

Τι όμως είχε συμβεί; Τη Δευτέρα του Πάσχα ένας άγνωστος λουόμενος φεύγοντας από την παραλία στα Αχλα πήρε μαζί του τον Βίκτωρα. Η παρουσιάστρια σχεδόν μετά από μία ημέρα αναζήτησής του στην ευρύτερη περιοχή και μην μπορώντας να τον εντοπίσει, κοινοποίησε την εξαφάνιση στα social media κάνοντας έκκληση σε όσους τον έχουν δει να την ενημερώσουν.

«Παιδιά, βοήθεια!!! Χτες το απόγευμα στην παραλία στα Αχλα κάποιος πήρε μαζί του τον σκυλάκο μας, τον Βίκτωρα! Παρακαλώ όποιος τον έχει μαζί του ας καλέσει στο τηλέφωνο της εκπομπής: 212-2127450. Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε κάποιον, κάποιους που χτες έκαναν μπάνιο στην παραλία στα Αχλα της Ανδρου, ενημερώστε πως ο σκυλάκος πρέπει να επιστρέψει σπίτι του», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter.

Ακόμη και στη χθεσινή της εκπομπή η Ελένη έδειξε φωτογραφίες του μέχρι εκείνη την ώρα εξαφανισμένου Βίκτωρα. Για καλή της τύχη λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή της κάποιος τηλεφώνησε και είπε ότι είχε βρει τον σκύλο της στην παραλία στα Αχλα. Λίγη ώρα αργότερα και προφανώς αφού είχε συνομιλήσει με τον άνθρωπο που τον βρήκε, ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής ότι βρέθηκε ο Βίκτωρας. Η χαρά της ήταν τόσο μεγάλη που στη συνέχεια μάλιστα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter: «Ο Βίκτωρ βρέθηκε!!! Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Τέλος καλό, όλα καλά! Σας αγαπώ».

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα