Η αναδυόμενη ωραία Ελένη!

14:03 7/5/2013 - Πηγή: Espresso

Ακόμη και την ημέρα του Πάσχα η Ελένη Μενεγάκη... τουίταρε! Η ωραία Ελένη της TV κράτησε την υπόσχεσή της προς τους πολυπληθείς θαυμαστές της και δεν τους άφησε παραπονεμένους. Η δημοφιλής παρουσιάστρια, που απόλαυσε τις πασχαλινές της διακοπές στα Αχλα, όπου ο σύντροφός της διαθέτει ξενοδοχειακό συγκρότημα, όχι μόνο ανέβασε φωτογραφία

μαζί του από την παραλία αλλά και την ίδια με μαγιό από το πρώτο της μπάνιο. Αβαφη, αχτένιστη και πιο... χύμα από ποτέ, η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε ούτε τις άγιες μέρες να δημοσιοποιεί προσωπικές της φωτογραφίες. Η Ελένη Μενεγάκη πλέον έχει εξοικειωθεί απόλυτα με τα social media και είναι το νέο της χόμπι να ανεβάζει φωτογραφίες είτε με τοπία είτε με αγαπημένα της πρόσωπα.

«Εκοψα λουλούδια και αρωματικά φυτά, δάφνες, τριαντάφυλλα, δυόσμο, ελιά, μαντζουράνα κτλ., και το στεφάνι έτοιμο! Καλημέρααα! Ξυπνήστε, καλέ! Υπέροχη μέρα η σημερινή. Βγείτε βόλτα, μαζέψτε ήλιο και οξυγόνο! Πόσο μου αρέσει που κοιμάμαι και ξυπνάω χωρίς να βάφομαι! Εδώ μόλις ξύπνησα!», έγραφε στις λεζάντες που συνόδευαν τις φωτογραφίες.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν ότι ανέβασε φωτογραφία με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο (δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους αφού λιάζονται μπρούμυτα στην αγαπημένη τους παραλία). Φυσικά από την παρέα τους δεν απουσιάζει ο σκύλος της παρουσιάστριας, ο Βίκτωρας. Από τις αστείες φωτογραφίες που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη ήταν μια χωριάτικη σαλάτα δίπλα στη θάλασσα μαζί με ένα μπουκάλι ούζο και πλαστικά ποτήρια.

Για την... ιστορία, η παρουσιάστρια ξεκίνησε να ανεβάζει προσωπικές φωτογραφίες της με αφορμή κάποιες άλλες στις οποίες είχε καλυμμένο το πρόσωπό της με ένα μαντίλι και που δημοσιεύτηκαν σήμερα σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Η Ελένη Μενεγάκη είπε στους συνεργάτες της ότι θα ανεβάζει πια μόνη της τις φωτογραφίες της στο Τwitter, ώστε να μην ταλαιπωρείται κανείς και να μην πάθει κανένας φωτογράφος ατύχημα όπως ανεβαίνει τα βουνά προκειμένου να την απαθανατίσει. «Τι θέλετε; Κομμωτήριο; Αλουστη; Αναμαλλιασμένη;» είχε πει τότε η παρουσιάστρια και ορίστε που το έκανε τώρα!

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα