Η εκρηκτική Μπαρ Ρεφαέλι στη Μύκονο

13:43 2/9/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ εκρηκτική Μπαρ Ρεφαέλι στη ΜύκονοΤρίτη, Σεπτέμβριος 2, 2014 - 13:37

Εχει πει την περίφημη ατάκα «Χαίρομαι που ψηφίστηκα η πιο σέξι γυναίκα. Οταν θα είμαι μεγαλύτερη θα έχω να το λέω στον κόσμο. Το πρόβλημα είναι ότι αυτήν τη στιγμή κανείς δεν έρχεται να με φλερτάρει, κάτι που το βρίσκω θλιβερό». Φυσικά, αν κανείς δεν την πλησίασε στο νησί των ανέμων, αυτό συνέβαινε επειδή η Μπαρ Ρεφέλι συνοδευόταν συνεχώς από τον σύντροφό της Αντι Εζρα.
Το διεθνούς φήμης τοπ μόντελ και πρώην αγαπημένη του Λεονάρντο ντι Κάπριο (είχαν σχέση επί μία πενταετία) «χτύπησε κάρτα» για άλλη μία φορά στη Μύκονο. Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» εντόπισε την καυτή Ισραηλινή μούσα της εταιρίας Victoria's Secret σε κοσμικό στέκι μαζί με τον σύντροφό της να τρώνε χαλαροί και ιδιαίτερα ευδιάθετοι. Πολλοί λένε ότι το ειδύλλιο με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία είναι σοβαρό. Η Ρεφαέλι, που είναι μανιώδης χρήστης του Instagram, φρόντισε και πάλι να αποτελέσει «διαφήμιση» του ελληνικού τουρισμού με τις αναρτήσεις της.

Η Ισραηλινή καλλονή φαίνεται ότι γεννήθηκε με το γονίδιο του μοντέλου. Η μητέρα της ήταν διάσημο top model της δεκαετίας του '70, ενώ η ίδια άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο από την ηλικία των οκτώ μηνών. Η στραβή οδοντοστοιχία της και η ανάγκη να φορέσει σιδεράκια καθυστέρησαν κάπως την εξέλιξή της, αφού η Μπαρ επέστρεψε στο modeling σε ηλικία 15 ετών, υπογράφοντας συμβόλαιο με το πρακτορείο Irene Marie Models. Το 2000 και το 2001 κατέκτησε τον τίτλο του Μοντέλου της Χρονιάς σε σχετικούς διαγωνισμούς ομορφιάς, ενώ το 2002 επελέγη ως το πρόσωπο των καταλόγων Renuar.

Συνεργασίες

Ακολούθησαν συνεργασίες της με μεγάλους οίκους μόδας και εξώφυλλα στα σημαντικότερα γυναικεία περιοδικά Ευρώπης και Αμερικής, ωστόσο το όνομά της έγινε διεθνώς γνωστό μετά τη φωτογράφισή της για το περιοδικό «Sports Illustrated Swimsuit Issue» το 2007, αφού ήταν η πρώτη Ισραηλινή που φιλοξενήθηκε στις σελίδες του. Μάλιστα μία από τις φωτογραφίες της με μαγιό αυτού του τεύχους «έντυσε» ολόκληρο το εξωτερικό κομμάτι ενός Boeing 737 των Southwest Airlines. Την ίδια χρονιά η συνεργασία της με τη Victoria's Secret απογείωσε την καριέρα της.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα