Το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» με φόντο την όμορφη Σαντορίνη!

17:11 1/9/2014 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΤο «Δαχτυλίδι της φωτιάς» με φόντο την όμορφη Σαντορίνη!Δευτέρα, Σεπτέμβριος 1, 2014 - 17:09

Στη Σαντορίνη ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα καθημερινή δραματική σειρά «Το δαχτυλίδι της φωτιάς», που θα αρχίσει να προβάλλεται μέσα στον μήνα από το Mega Κύπρου. Η Αθηνά Οικονομάκου,

ο Μέμος Μπεγνής, ο Φίλιππος Σοφιανός και η σύζυγος του Χρήστου Λούλη, Εμιλυ Κολιανδρή, η οποία ανήκει στους γνωστούς ηθοποιούς της Κύπρου, είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές, ενώ με το ταξίδι τους στο όμορφο νησί συνδύασαν δουλειά με διακοπές.
Τα γυρίσματα είναι πολύωρα, ωστόσο τα μέλη του team έχουν άψογες σχέσεις, με αποτέλεσμα η δουλειά να «βγαίνει» εύκολα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Βέβαια, επειδή ο υδράργυρος όλες τις προηγούμενες μέρες ήταν στα ύψη, είχαν την ευκαιρία να κάνουν το μπάνιο τους στην πισίνα. Ωστόσο, η Αθηνά Οικονομάκου είχε την τύχει να γυρίσει και δύο σκηνές με το μαγιό της, τις οποίες -και λόγω της θερμοκρασίας- τις χάρηκε ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, η «Espresso» εξασφάλισε και σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα των ηθοποιών.

Τα δυνατά χαρτιά

Οσοι έχουν δει το τρέιλερ περιμένουν με μεγάλη αγωνία τη σειρά, που λέγεται πως θα είναι μία από τις καλύτερες της σεζόν. Η παραγωγή είναι τόσο φιλόδοξη (πρωταγωνιστούν μάλιστα οι πιο διάσημοι Κύπριοι ηθοποιοί), που θα ενταχθεί -σύμφωνα με πληροφορίες- στο πρόγραμμα και του Μega Ελλάδας, πιθανόν από τον Σεπτέμβριο του 2015. Ωστόσο τα μεγάλα ατού της παραγωγής, εκτός από το καστ, είναι ο σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης της. Την υπόθεση υπογράφει ο Κώστας Βαζάκας, ο οποίος έχει δώσει στη μικρή οθόνη σειρές όπως «Φιλοδοξίες» και «Λατρεμένοι μου γείτονες», ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χρήστος Δήμας, στενός συνεργάτης του Πάνου Κοκκινόπουλου στον «Κόκκινο κύκλο», αλλά και σκηνοθέτης της επιτυχημένης κινηματογραφικής ταινίας «Η Νήσος».
Η σειρά θα έχει πολλά φλας μπακ, σασπένς και αγωνία και βάζει ακόμη ένα γερό λιθαράκι στη συνεργασία των ελληνικών και των κυπριακών τηλεοπτικών σταθμών για την παραγωγή αξιόλογων σειρών μυθοπλασίας. Εκτός από τους ήδη αναφερθέντες πρωταγωνιστές, θα δούμε ακόμη και πολλούς Κύπριους ηθοποιούς.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα