Η Μπόμπα του Τανιμανίδη στην ομάδα των «Μαχητών»

15:12 1/4/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZSURVIVORΗ Μπόμπα του Τανιμανίδη στην ομάδα των «Μαχητών»Σάββατο, Απρίλιος 1, 2017 - 15:00

Σκάει Μπόμπα στο «Survivor»! Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη, που βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στον Aγιο Δομίνικο κάνοντας διακοπές με τον αγαπημένο της και βιώνοντας από πρώτο χέρι τις ραγδαίες εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης, αποδέχτηκε την πρόταση που της έγινε από την παραγωγή να μπει στην ομάδα των «Μαχητών».

Μετά το τροχαίο ατύχημα των παικτών, που απασχόλησε την επικαιρότητα τις προηγούμενες ημέρες, οι άνθρωποι του reality

του Σκάι, το οποίο σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης, σκέφτηκαν διάφορες ανατρεπτικές ιδέες για να ενισχύσουν τους «Μαχητές», που έχουν πληγεί ως ομάδα περισσότερο από τους «Διάσημους».

Ο Αγγελόπουλος

Η μία από αυτές, όπως αποκάλυψε η «Espresso» στο χθεσινό φύλλο της, είναι να επιστρέψει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο team, από το οποίο εξοστρακίστηκε στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής. Πέρα απ' αυτό όμως οι «Μαχητές» θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο με την είσοδο και άλλων, νέων δυνατών παικτών στην αγωνιστική δράση. Βλέποντας, λοιπόν, ένας από τους ανθρώπους της παραγωγής τη Χριστίνα Μπόμπα να παρακολουθεί τα γυρίσματα του reality, έριξε την ανατρεπτική ιδέα. «Γιατί να μην πάρει μέρος στο “Survivor”, που το έχει ζήσει από τόσο κοντά το τελευταίο διάστημα;». Η πρόταση στη νεαρή, όμορφη και γυμνασμένη κοπέλα έγινε με συνοπτικές διαδικασίες, ξαφνιάζοντας τον Σάκη Τανιμανίδη περισσότερο κι από την ίδια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η πρώτη αντίδραση της Χριστίνας ήταν αρνητική. Στη συνεχεία, όμως, το σκέφτηκε καλύτερα και αποφάσισε να το τολμήσει. Αυτό θα πει ανατροπή Μπόμπα!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα