Η Αντιτρομοκρατική «σκανάρει» τη μυστηριώδη συνεργό της Ρούπα

ΚΟΣΜΟΣΗ Αντιτρομοκρατική «σκανάρει» τη μυστηριώδη συνεργό της ΡούπαΔευτέρα, Σεπτέμβριος 19, 2016 - 15:58

Η νεαρή λησταρχίνα, η οποία φέρεται ότι έδρασε στο πλευρό της μεταμφιεσμένης Πόλας Ρούπα στην «επίθεση» στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής, που μελέτησαν καρέ καρέ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αντλώντας σημαντικά στοιχεία. Στο βίντεο εμφανίζεται βέβαια και το κεντρικό πρόσωπο της ληστείας

με λεία 180.000 ευρώ, που σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική είναι η καταζητούμενη σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, καθώς και ο άνδρας της παρέας, ο οποίος επίσης είχε αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του και φέρεται ότι μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Αδύνατη και γυμνασμένη

Η μυστηριώδης γυναίκα, συνεργός της Ρούπα, όπως όλα δείχνουν, είναι ηλικίας περίπου 30 ετών, αδύνατη, γυμνασμένη και με ύψος περί το 1.70 μ. Μάλιστα, όπως έχει ήδη δημοσιεύσει η «Espresso», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα χαρακτηριστικά της σωματοδομής της μοιάζουν με αυτά της «αμαζόνας» της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, η οποία έχει δώσει ήδη το «παρών» σε τρία «χτυπήματα» (στα πρώην γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού, στο σπίτι Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι και στην ισραηλινή πρεσβεία).

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η λησταρχίνα της Μαλεσίνας φορούσε ξανθιά περούκα και, όταν πλησίασε στο γκισέ προσποιούμενη την υπάλληλο, θεώρησε ότι η υπάλληλος κατάλαβε ότι ήταν μεταμφιεσμένη και επιχείρησε να πατήσει το μπουτόν συναγερμού. Τότε φέρεται ότι εκδήλωσε τις προθέσεις της σπρώχνοντας την ταμία προς τα πίσω. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο βίντεο εμφανίζεται η ταμίας να τραβά τα μαλλιά της λησταρχίνας, με συνέπεια να αποκαλυφθούν τα πραγματικά της χαρακτηριστικά (μαύρα, κοντοκουρεμένα μαλλιά).
Οσον αφορά το αυτοκίνητο (Toyota Scarlet) που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους και το οποίο βρέθηκε εγκαταλειμμένο, προκύπτει ότι οι πινακίδες ήταν κλεμμένες (προ 48ώρου) από ίδιο όχημα, ενώ το αυτοκίνητο είχε κλαπεί τον περασμένο Μάιο από το Μαρούσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα