Η «αλεπού» έγινε σταρ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ «αλεπού» έγινε σταρ!Τρίτη, Ιούνιος 14, 2016 - 15:19

Φωτογραφίες με το... γκουρμέ γεύμα τους είχαν την ευκαιρία να βγάλουν οι πελάτες του ιχθυοπωλείου Τrataμέντο στο Περιστέρι, στο οποίο κατέληξε ο βάρους 200 κιλών και μήκους τεσσάρων μέτρων καρχαρίας «αλεπού» που αλίευσαν το Σάββατο στην Ερέτρια ο Γιάννης Δαφνής και ο πατέρας του Γιώργος!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Στα μάτια των περαστικών που αντίκρισαν νωρίς χθες το πρωί από κοντά το... θηρίο αρχικά διακρινόταν το

δέος! Σύντομα, όμως, μετατρεπόταν σε θαυμασμό για το κατόρθωμα των ψαράδων και ύστερα έπεφταν βροχή οι ερωτήσεις για τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να το βγάλουν από τη θάλασσα.

Την ίδια ώρα, άρχισαν να φτάνουν και οι πρώτες παραγγελίες από εστιατόρια, ενώ αρκετοί ήταν οι καταναλωτές που αγόρασαν κάποια ποσότητα για το οικογενειακό τραπέζι προκειμένου να μη χάσουν τη μοναδική και σπάνια γευστική εμπειρία! Φυσικά, όλοι ζητούσαν πληροφορίες για τον τρόπο που μπορεί να μαγειρευτεί ένας καρχαρίας! Οι ειδικοί φιλετάριζαν επί ώρες και με χειρουργική ακρίβεια το ασυνήθιστο αλίευμα, ώστε κανένα κομμάτι να μην πάει χαμένο.

«Το περισσότερο είναι ψαχνό, που μπορεί να μαγειρευτεί με όλους τους τρόπους. Είτε τηγανητό είτε μαριναρισμένο, αλλά και πλακί ή και σουβλάκι. Κάποιοι, φυσικά, επιλέγουν το πτερύγιο, το οποίο γίνεται εξαιρετική σούπα» είπε η ιδιοκτήτρια του ιχθυοπωλείου και δημοσιογράφος της «Espresso» Κατερίνα Σιώμου.

Η ίδια και ο σύζυγός της Βασίλης Σταύρακας, που και οι δύο είναι χρόνια δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, αποφάσισαν εν μέσω κρίσης να ανοίξουν ιχθυοπωλείο, ώστε να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές δυσκολίες. «Είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσεις και τα δύο, όμως δίνουμε αγώνα καθημερινά. Δεν μετανιώσαμε ποτέ για το Τrataμέντο, γιατί η αμεσότητα που μας προσφέρει με τον κόσμο, με τη γειτονιά, με τους ανθρώπους είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής για εμάς» σημείωσε η Κατερίνα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα