Σε συνάντησα (ηλιοκαμένο) στην πλαζ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗλιος, θάλασσα, σέξι κορμιά και ερωτικά καμώματα!Σε συνάντησα (ηλιοκαμένο) στην πλαζ! Τρίτη, Ιούνιος 14, 2016 - 14:07

Ηλιος, θάλασσα, σέξι κορμιά και ερωτικά καμώματα! Το καλοκαιράκι μπήκε πια για τα καλά και όλα τα ωραία (και πικάντικα!) συμβαίνουν δίπλα στο κύμα.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Οι Ελληνες celebrities ξεχύθηκαν στις κοσμικές παραλίες τόσο της Μυκόνου όσο και της Αττικής, κάνοντας τους παπαράτσι να δουλεύουν... υπερωρίες για να τους προλάβουν όλους! Στο Καλό Λιβάδι εθεάθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Τζώνη Καλημέρης με τη σύντροφό του Ανθή Σαλαγκούδη,

οι οποίοι φαίνεται ότι αγαπούν πολύ το νησί των ανέμων, καθώς το είχαν επισκεφθεί και το Πάσχα. Στην ίδια παραλία εμφανίστηκε σόλο ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ, ο οποίος έκανε paddling.

Σε μυκονιάτικο έδαφος γλεντούν τις τελευταίες μέρες της εργένικης ζωής τους ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και η Ζέτα Θεοδωροπούλου, οι οποίοι θα παντρευτούν στο Ναύπλιο στις 25 Ιουνίου. Ο ποδοσφαιριστής της Τζένοα και το γνωστό μοντέλο πρωτοτύπησαν. Αντί να κάνουν ξεχωριστά τα bachelor πάρτι τους, πήραν τους φίλους τους και ταξίδεψαν στο κοσμικό νησί για κοινά γλέντια! Είναι κι άλλοι, όμως, οι ποδοσφαιριστές που ψηφίζουν Μύκονο... δαγκωτό αυτές τις μέρες.

Ο Κώστας Μήτρογλου με την αγαπημένη του Νίκη απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους να ανταλλάσσουν αγκαλιές μέσα και έξω από τη θάλασσα, ενώ ο άσος της Μπάγερν Μονάχου Τσάμπι Αλόνσο και η γυναίκα του Ναγκόρε Αρανμπούρου «συνελήφθησαν» να φιλιούνται με πάθος.

«Νέα Ναόμι Κάμπελ»

Τις διακοπές τους στη Μύκονο συνεχίζουν ο παλαίμαχος σκόρερ των ιταλικών γηπέδων Κρίστιαν Βιέρι με τη «γαζέλα» αγαπημένη του Τζάζμα Κέντρικ, την οποία κάποιοι αποκαλούν «νέα Ναόμι Κάμπελ». Ζευγάρια αλλά και σόλο παρουσίες εντόπισαν οι παπαράτσι και στις παραλίες της Αττικής.

Η σούπερ σέξι Διονυσία Κουκίου και ο σύντροφός της Τάσος Μπερδέσης πήγαν για μπάνιο στη Βάρκιζα μετά την επανασύνδεσή τους και αντάλλαξαν φλογερά φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Στο μεταξύ, στη Βουλιαγμένη, αναζήτησαν λίγη δροσιά ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης και οι ποδοσφαιριστές Νίκος Παντίδος και Σωτήρης Κυργιάκος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα