Η «άγουρη» μούσα της Βικτόρια Μπέκαμ

SHOWBIZΗ «άγουρη» μούσα της Βικτόρια ΜπέκαμΔευτέρα, Αύγουστος 24, 2015 - 18:55

Το 17χρονο μοντέλο Αλεξάντρα Λιάντοφ αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τις κολεξιόν της 41χρονης σχεδιάστριας

Το φεστιβάλ κρεατοφαγίας δεν αποτελεί σίγουρα ένα από τα μέρη όπου μπορεί να συναντήσει κανείς ένα top model, πόσο μάλλον να ανακαλύψει ένα. Κι όμως, μέσα από ένα τέτοιο event σε επαρχιακή πόλη της Εσθονίας «αναδύθηκε» η μούσα της Βικτόρια Μπέκαμ.

Η αγάπη της 17χρονης Εσθονής καλλονής Αλεξάντρα Ελίζαμπεθ Λιάντοφ για το φαγητό δεν

είναι το μόνο αντισυμβατικό στοιχείο πάνω της. Το νεαρό μοντέλο, που έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τις κολεξιόν της 41χρονης σχεδιάστριας και έχει φωτογραφηθεί στο πλευρό της, στο αφιέρωμα του «Elle», υπήρξε πραγματικό αγοροκόριτσο τα παιδικά της χρόνια.

Μεγάλωσε στους δρόμους

Γεννημένη στο Ταλίν από Εσθονή μητέρα και πατέρα με ρωσικές ρίζες, μετακόμισε στη μικρή πόλη Περνού στην ηλικία των 3 ετών, αμέσως μετά το διαζύγιο των γονιών της, όπου μεγάλωσε παίζοντας στους δρόμους με τα αγόρια της γειτονιάς, σκαρφαλώνοντας σε δέντρα.

Η ζωή της άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν επισκέφτηκε μαζί με φίλες της φεστιβάλ μπάρμπεκιου. «Ετρωγα κρέας με κέτσαπ, όταν μια κυρία με πλησίασε για να με ρωτήσει αν με ενδιαφέρει το μόντελινγκ» αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της στο WWD.com προσθέτοντας ότι μέχρι τότε δεν της είχε περάσει ποτέ από το μυαλό η ιδέα να γίνει μοντέλο.

Μετά το ντεμπούτο της, ωστόσο, έγινε ένα από τα περιζήτητα ανερχόμενα αστέρια, συναγωνιζόμενη επάξια την Κάρα Ντελεβίν και την Κάρλι Κλος, καθώς την τελευταία σεζόν συμμετείχε σε 74 επιδείξεις, συμπεριλαμβανομένου του οίκου Louis Vuitton.
Προκειμένου να παραμένει συγκεντρωμένη την περίοδο των Εβδομάδων Μόδας εξομολογείται ότι καταναλώνει παγωτό, σοκολάτες και πολυβιταμίνες, καθώς ο μεταβολισμός της δεν έχει ανάγκη από δίαιτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα