Γυναίκες και σεξ μετά τα 31

ΥΓΕΙΑΓυναίκες και σεξ μετά τα 31Παρασκευή, Αύγουστος 18, 2017 - 19:48

Η γυναικεία σεξουαλικότητα αποτελεί εδώ και δεκαετίες αντικείμενο έρευνας από ειδικούς που προσπαθούν να ξεδιαλύνουν το μυστήριο που περιβάλλει το ανήσυχο ωραίο φύλο.

Το τελευταίο διάστημα οι επιστήμονες έχουν εστιάσει στο ερώτημα ποια είναι η «χρυσή ηλικία» που η γυναίκα απολαμβάνει το σεξ, χωρίς περιορισμούς. Επιστήμονες από το πανεπιστημιακό κέντρο Χάκενσακ του Νιου Τζέρσι στις ΗΠΑ διαπίστωσαν ύστερα από έρευνα που έκαναν ότι μια γυναίκα είναι σεξουαλικά περισσότερο ενεργή και απολαμβάνει το σεξ από τα 31 της έως τα 45 της.

Χωρίς ταμπού

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν επίσης ότι οι γυναίκες μέσης αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας δεν έχουν ταμπού, είναι δραστήριες σεξουαλικά, λειτουργούν πολύ με τη φαντασία τους, ενώ γνωρίζουν το κορμί τους και τι τους ικανοποιεί και τι όχι. Οι καλύτερες δε επιδόσεις τους στο σεξ είναι από 31 έως 45 ετών, δηλαδή 14 ολόκληρα χρόνια ζουν τον έρωτα στο απόγειό του!

Ομως δεν είναι μόνο αυτό. Η απόλαυση που νιώθει στο σεξ η ομάδα των γυναικών 31-45 ετών αγγίζει το 87%. Το ποσοστό απόλαυσης στην ηλικιακή ομάδα 18-30 ετών φτάνει το 80% (δηλαδή 2 στις 10 δεν ικανοποιούνται), ενώ αίσθηση για τη σεξουαλική δραστηριότητα και την απόλαυση που νιώθουν προκαλεί η ηλικιακή ομάδα 46-54 ετών με ποσοστό που αγγίζει το 75%!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα