Γλέντι με... selfie, αγκαλιές και φιλιά

SHOWBIZΓλέντι με... selfie, αγκαλιές και φιλιάΤρίτη, Απρίλιος 29, 2014 - 14:50

Στέφθηκαν κυπελλούχοι Ελλάδας και το γλέντησαν με την ψυχή τους. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κέρδισαν το 18ο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου, αφού επικράτησαν του ΠΑΟΚ στον τελικό του θεσμού με 4-1 και αποφάσισαν να το γιορτάσουν, έτσι για το καλό.
Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, ο Διαμαντής

Χουχούμης, ο Νίκος Μαρινάκης και ο Τάσος Λαγός πρωταγωνίστησαν στο γλέντι, ενώ ο Ζέκα ήταν εκείνος που ανέβασε το κύπελλο στην πίστα και στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος συμμετείχε στη χαρά των παικτών.
Από τα αθλητικά γλέντια δεν λείπουν οι αιθέριες υπάρξεις, αφού οι ποδοσφαιριστές -τις περισσότερες φορές- συνοδεύονται είτε από τις συζύγους τους είτε από τις συντρόφους τους ή ακόμη κι από ελκυστικές φίλες τους. Στο τραπέζι των κυπελλούχων Ελλάδας 2014, εκτός από την όμορφη μελαχρινή σύντροφο του Στέφανου Καπίνο και τα τρυφερά φιλιά τους, την παράσταση έκλεψαν δύο γνωστά μας κορίτσια από τον χώρο της showbiz.

Με κασκόλ

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε να γλεντάει την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό φορώντας κασκόλ της ομάδας, ενώ, όταν είδε την κούπα, σηκώθηκε, την... αγκάλιασε και της έδωσε κι ένα φιλί. Γιατί; Μη ρωτάτε! Δήμητρα είναι αυτή. Πάντως, όλη τη βραδιά δεν ξεκόλλησε δίπλα από τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο, με τον οποίο μάλιστα αποχώρησαν μαζί από το νυχτερινό μαγαζί. Ο αμυντικός αποδείχτηκε ιδιαίτερα τζέντλεμαν, αφού κρατούσε την πρώην παίκτρια του «Next top model» από το χέρι προκειμένου να κατεβεί τα σκαλιά, καθώς φορούσε ψηλοτάκουνες γόβες. Βέβαια, κι αφού έπιασε... ευθεία εκείνος εξακολουθούσε να την κρατάει.
Λίγο παραδίπλα, η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια Τζένη Βεργή έβγαζε selfie φωτογραφία με τον Κροάτη μέσο του «τριφυλλιού» Ντάνιελ Πράνιτς, ενώ έδιναν κι έπαιρναν και οι τρυφερές χειρονομίες μεταξύ τους, για χάρη πάντα του φωτογραφικού φακού του κινητού της μελαχρινής καλλιτέχνιδος.

Ελισσάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα