Νέο love story για την Ανθή

SHOWBIZΝέο love story για την ΑνθήΤρίτη, Απρίλιος 29, 2014 - 13:53

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν... Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο αγαπημένος της Φάνης Κιρκινέζος παρακολούθησαν προχθές την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Το τάβλι», στο θέατρο Οδού Κυκλάδων, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Νίκος Κουρής και ο Μάκης Παπαδημητρίου.
Η δημοσιογράφος και

ο γνωστός θεατρικός παραγωγός είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και η σχέση τους άρχισε όταν εκείνη «υπέκυψε» στο έντονο φλερτ του. Ο ταχύτατα ανερχόμενος παραγωγός στον χώρο του θεάματος είχε δει την Ανθή στην εκπομπή που παρουσίαζε στην ΕΡΤ, με τίτλο «136» και συμπαρουσιαστή τον Γιάννη Δάρρα, και από τότε είχε αρχίσει να την πολιορκεί, στέλνοντάς της μάλιστα ακόμη και λουλούδια στο γραφείο της.
Κάποια στιγμή η δημοσιογράφος αποφάσισε να βγει ραντεβού μαζί του κι έτσι το τετ α τετ κατέληξε σε ένα τρυφερό ειδύλλιο. Πλέον οι δυο τους δεν κρύβονται από τα φωτογραφικά φλας, ενώ αρκετά συχνά παρακολουθούν θεατρικές πρεμιέρες και παραστάσεις.
Οι φήμες μάλιστα ήθελαν τον Φάνη Κιρκινέζο να αναλάμβανε την επιμέλεια τηλεοπτικής παραγωγής, στην οποία επικεφαλής ως παρουσιάστρια θα ήταν η όμορφη Θεσσαλονικιά, όμως τα σχέδιά του -προς το παρόν- δεν δείχνουν να ευοδώνονται.
Πάντως, αν η σχέση της Ανθής με τον Φάνη αποδειχτεί δυνατή και έτοιμη να περάσει στο επόμενο βήμα, που είναι η συγκατοίκηση, η δημοσιογράφος θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά τη μετακόμισή της στην Αθήνα, όπου βρίσκεται και η βάση του επιχειρηματία.

Ελισσάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα