Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΑΣΤΡΑΤρίτη 8 Νοεμβρίου 2016Τρίτη, Νοέμβριος 8, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες σας προκειμένου να βρείτε πιθανούς τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς που θα κάνετε, γιατί το καλύτερο που μπορείτε να επιλέξετε είναι να είστε εγκρατείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Ζητώντας πλήρη υποταγή από τα άτομα του περιβάλλοντός σας γίνεστε καταπιεστικοί. Ο μόνος τρόπος για να βγείτε κερδισμένοι είναι να παραμείνετε σωστοί. Αν κάνετε τις πρέπουσες κινήσεις την κατάλληλη στιγμή να είστε

σίγουροι πως όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μη χάσετε αυτούς που αγαπάτε εκφράστε τους την αγάπη σας σε καθημερινή βάση. Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και μάθετε να μη χαρίζετε τίποτα σε κανέναν. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται για να ξεπεράσετε τις διακυμάνσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεπεράστε ό,τι σας ταλαιπώρησε στο παρελθόν και αναζωογονηθείτε. Αντί να απογοητεύεστε, αποφασίστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρούεστε και να αναλώνεστε με ανθρώπους που σας ταράζουν.

ΛΕΩΝ: Είναι λανθασμένη η επιλογή σας να συνεχίσετε να εμπιστεύεστε άτομα που στο παρελθόν σάς έχουν προδώσει. Μην εξαντλήσετε όλες τις δυνάμεις σας στα επαγγελματικά θέματα. Επανεξετάστε τα αισθήματά σας απέναντι σε ένα πρόσωπο που αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιμένετε σε γεγονότα που δεν σας αφήνουν να δείτε καθαρά και σας μπλοκάρουν. Κρατήστε αποθέματα δυνάμεων και μην τις εξαντλείτε όλες στην εργασία σας. Επιτρέψτε στην αισιόδοξη διάθεση να κυριαρχήσει στην καθημερινότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα κοινά που σας ενώνουν με τους φίλους σας. Μην επιστρέφετε σε θέματα του παρελθόντος, που τα έχετε ήδη εξαντλήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν προσπαθήσετε να είστε εκδικητικοί με κάποιους, λόγω της ζήλιας σας, θα το μετανιώσετε. Προβείτε σε αλλαγές ύστερα από μια σύντομη φάση αναθεωρήσεων. Δώστε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή αφήνοντας ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανεβείτε ψυχολογικά προετοιμάζοντας ένα όμορφο ραντεβού με τον σύντροφό σας. Αρχίστε να κάνετε θετικές σκέψεις για να απολαύσετε τα αποτελέσματα των διάφορων αλλαγών. Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και κερδίστε αυτά που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπείτε στην ουσία των πραγμάτων και μην ασχολείστε με λεπτομέρειες. Επιβάλλεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές υποθέσεις σας. Μοιράστε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας και τοποθετήστε τους σε θέσεις που τους ταιριάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εργασίες που θα κάνετε στο παρασκήνιο θα σας φέρουν νικητές την κατάλληλη στιγμή. Αλλάξτε δρόμο, αν νομίζετε ότι έχετε δοθεί σε μια σχέση που σας οδηγεί σε αδιέξοδο. Η κάλυψη των άμεσων αναγκών σας θα γίνει με τη βοήθεια της οικογένειάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφού δεν έχετε να χάσετε τίποτα, δώστε μια δεύτερη ευκαιρία εκεί που πρέπει. Ανακαλύψτε νέες μεθόδους ανάπτυξης, γιατί παρότι θα υπάρχουν αρκετές επιτυχίες, θα διαπιστώσετε ορισμένες ελλείψεις που θα πρέπει να τις καλύψετε με περισσότερη εργασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα