Γέμισε με νύφες (που έσπευσαν να φωτογραφηθούν) η νέα παραλία της Θεσσαλονίκης

SHOWBIZΓέμισε με νύφες (που έσπευσαν να φωτογραφηθούν) η νέα παραλία της ΘεσσαλονίκηςΔευτέρα, Ιούνιος 30, 2014 - 16:16

ΟΥΤΕ μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις νύφες έσπευσαν το απόγευμα του Σαββάτου στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να φωτογραφηθούν για τον γάμο τους! Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα seleo.gr,

η παραλία «γέμισε» από νέες κοπέλες με κατάλευκα νυφικά και πολύχρωμες ανθοδέσμες, που διάλεξαν το συγκεκριμένο σημείο ως φόντο για τη φωτογράφισή τους.

Η νέα παραλία έχει εξελιχθεί σε πόλο έλξης για τις νύφες της Θεσσαλονίκης, καθώς συνδυάζει το γλυκό φως της δύσης του ηλίου με την ομορφιά της θάλασσας και το περιποιημένο περιβάλλον. Για όσους δεν γνωρίζουν, να αναφέρουμε ότι η νέα παραλία παραδόθηκε στους κατοίκους τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος των εκτεταμένων έργων ανάπλασης που έγιναν εκεί. Πλέον αποτελεί ένα υψηλών προδιαγραφών γραμμικό πάρκο μήκους τριών χιλιομέτρων και συνολικής έκτασης 238 στρεμμάτων, που αρχίζει από τον Λευκό Πύργο και τελειώνει στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής. Προσφέρει άφθονο χώρο για περπάτημα και πολύ πράσινο.

Keywords
Τυχαία Θέματα