«Γεφύρι της Αρτας» έγινε η βίλα Καρντάσιαν

SHOWBIZ«Γεφύρι της Αρτας» έγινε η βίλα ΚαρντάσιανΔευτέρα, Φεβρουάριος 22, 2016 - 17:13

Καθυστερούν οι εργασίες ανακαίνισης στην χρυσή έπαυλη των 18.000.000 €

Δεν έχουν τελειωμό οι εργασίες ανακαίνισης που πραγματοποιούν εδώ και έναν χρόνο στη βίλα τους η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ. Αεροφωτογραφίες της έπαυλης των 18.000.000 ευρώ του ζευγαριού στην περιοχή Χίντεν Χιλς της Καλιφόρνια

δείχνουν ότι οι εργασίες κάθε άλλο παρά προχωράνε, καθώς ολόκληρη η έκταση είναι γεμάτη μπάζα, χώματα και τρύπες.

Tο Σαββατοκύριακο 27-28/02 η Espresso weekend παρουσιάζει:
ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΒΑΡ
Με τα ωραιότερα παλιά λαϊκά τραγούδια μέσα από
σπάνιους δίσκους της ιστορικής δισκογραφικής εταιρίας

Ευθύνες

Το ζευγάρι, που προς το παρόν φιλοξενείται στη βίλα της μητέρας της Κιμ, Κρις Τζένερ, αγόρασε την έπαυλη των οκτώ υπνοδωματίων και των 10 μπάνιων τον Αύγουστο του 2014, ενώ έξι μήνες αργότερα αγόρασε και παρακείμενη, μικρότερη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων αντί 2.600.000 ευρώ. Το φιλόδοξο σχέδιο της ένωσης των δύο κατοικιών, ωστόσο, έχει καθυστερήσει δραματικά, προκαλώντας εκνευρισμό στους ιδιοκτήτες, οι οποίοι φέρεται ότι έχουν μεγάλο μέρος της ευθύνης για την κατάσταση.

Το ζευγάρι υπολόγιζε αρχικά να μετακομίσει στη νέα βίλα του τη φετινή άνοιξη, όμως κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο, αφού η Κιμ Καρντάσιαν λέγεται ότι ανοίγει συνεχώς νέες δουλειές. Η τελευταία παραγγελιά της προς τους εργολάβους ήταν να μεγαλώσουν την πισίνα που είχε ήδη η έπαυλη και να τη διαμορφώσουν έτσι ώστε να μοιάζει με μια τεράστια λίμνη, με αποτέλεσμα στο σημείο αυτό να υπάρχει προς το παρόν μια τεράστια τρύπα, ενώ πρόσφατα κατεδαφίστηκαν το υπαίθριο τζακούζι και ο χώρος των αποδυτηρίων.

Πέρα από τις νέες ιδέες ανακαίνισης που κατεβάζει συνεχώς η 35χρονη reality star, αιτία της καθυστέρησης των εργασιών φέρεται ότι είναι και η έλλειψη ρευστού, μετά την πρόσφατη παραδοχή του Κάνιε Γουέστ στα social media ότι έχει χρέη ύψους 47.000.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα