Γάμος αλά Χόλιγουντ για Δέσποινα και Βαγγέλη

SHOWBIZΓάμος αλά Χόλιγουντ για Δέσποινα και ΒαγγέληΠέμπτη, Ιούνιος 12, 2014 - 14:11

Εξέφρασε την επιθυμία ο γάμος της να έχει επιρροές από την αγαπημένη της χολιγουντιανή ταινία «Ο μπαμπάς της νύφης» κι έτσι όλοι εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου ο στόχος να επιτευχθεί. Σε ένα μαγικό γαμήλιο σκηνικό που θα ευωδιάζει γιασεμί, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης ετοιμάζονται να ανέβουν αυτό

το Σάββατο τα σκαλιά του γραφικού ιερού ναού που βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Ειρήνης στην Κύθνο. Το λαμπερό ζευγάρι, το οποίο θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, δεν είναι τυχαίο που επέλεξε την πιο όμορφη γωνιά του κυκλαδίτικου νησιού για μία από τις σημαντικότερες στιγμές της κοινής του ζωής, αφού από τα πρώτα κιόλας χρόνια της σχέσης του δεν ήταν λίγες οι φορές που το επισκέφτηκε, προκειμένου να χαλαρώσει και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές.

Ολους αυτούς τους μήνες η όμορφη bride to be, με τη βοήθεια της wedding planner Τίνας Ξουράφη από του Elite Events Athens, το μόνο που ήθελε ήταν να διοργανώσει τον γάμο της όπως ακριβώς τον είχε ονειρευτεί. Ετσι, τα γήινα χρώματα, με επικρατέστερο το λευκό, τα λουλούδια και τα αραχνοΰφαντα υφάσματα θα πρωταγωνιστήσουν, ενώ δεν θα λείψουν και τα vintage στοιχεία. Οπως αναφέρει στην «Espresso» η Τίνα Ξουράφη, που μαζί με την αδελφή της Πέννυ έχουν υπογράψει διακοσμητικά τα πιο επώνυμα event των τελευταίων ετών, η Δέσποινα έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στα λουλούδια (δεκαοκτώ διαφορετικών ειδών), με το γιασεμί να βρίσκεται στις πρώτες της επιλογές λόγω του αρώματός του, που σε συνδυασμό με το ελαφρύ αεράκι θα αναδεύει μια άκρως διακριτική μυρωδιά σε όλο τον χώρο.

«Για τον γάμο του ζευγαριού ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις που ούτε και η ίδια η νύφη δεν τις γνωρίζει. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα φτιάξουμε ένα εντυπωσιακό τραπέζι ευχών, το οποίο θα αρέσει πολύ σε εκείνους, αλλά και στους καλεσμένους» λέει η κυρία Ξουράφη. Αμέσως μετά τη γαμήλια τελετή θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι στην παραλία της Αγίας Ειρήνης, με πολύ χορό και τοπικά παραδοσιακά εδέσματα που συνηθίζονται στους θερμιώτικους γάμους, όπως το χειροποίητο παστέλι και το σφουγγάτο (είδος τυρόπιτας).

Θάνος Μακρογαμβράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα