«Φταίνε οι κακές παρέες»

TV GOSSIP«Φταίνε οι κακές παρέες»Παρασκευή, Φεβρουάριος 19, 2016 - 14:04

Οι κακές παρέες έφεραν την Τζούλια Αλεξανδράτου στο ροζ μονοπάτι της αμαρτίας, όταν ήταν 25 ετών! Βολές στους ανθρώπους που ήταν κοντά της το 2010, το διάστημα δηλαδή που γύρισε την πορνό

ταινία με την περίφημη σαμπάνια (την οποία ακολούθησαν τρία καυτά DVD). έριξε η πρώην εστεμμένη στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, ύστερα από μεγάλο διάστημα απουσίας.

H Β' Σταρ Ελλάς 2006 ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night show» προχθές το βράδυ και μίλησε για την εποχή που τα φώτα της δημοσιότητας είχαν πέσει πάνω της για πολύ hot λόγους.

«Εκείνη την περίοδο ήμουν περιτριγυρισμένη από πολύ κακό κόσμο, από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με μένα και όταν πέφτεις με τέτοιους ανθρώπους, μόνο κακό μπορεί να σου συμβεί» είπε η Τζούλια, που χρησιμοποιεί πλέον το επώνυμο του συζύγου της Κρίστιαν Καρπόζηλου, και συνέχισε: «Μπλέχτηκα με ανθρώπους που είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να γνωρίσεις και θέλανε, για το δικό τους συμφέρον, να κάνω πράγματα που ποτέ εγώ ως Τζούλια δεν θα έκανα. Μπήκα σε αυτό το τριπάκι και μου έγινε τεράστια πλύση εγκεφάλου και το θεώρησα ΟΚ τότε».

Μάλιστα, στη συνέχεια υποστήριξε πως σκέφτηκε ακόμη και την αυτοκτονία, όταν κατάλαβε το πόση δημοσιότητα πήρε η εμφάνισή της σε μια πορνό ταινία.

Η Τζούλια δεν είχε, ωστόσο, τη λάμψη των παλαιότερων χρόνων. Φανερά αδυνατισμένη, χωρίς το πλούσιο στήθος και τις καμπύλες της (παραδέχτηκε πως έκανε προσθετική και στη συνέχεια αφαίρεση στήθους, γιατί δεν το... άντεχε), μίλησε στον Γρηγόρη για τον γάμο της με τον Αυστριακό -ελληνικής καταγωγής- Κριστιάν, με τον οποίο ζει από το 2013 στη Βιένη.

Η ίδια εργάζεται στην αυστριακή πρωτεύουσα ως μάνατζερ ξενοδοχείου, ταξιδεύει στο εξωτερικό τα Σαββατοκύριακα, καθώς εξακολουθεί να εργάζεται ως μοντέλο (θέλει να έχει το δικό της «ταμείο»), και κάνει οικονομίες για τις δύσκολες μέρες.

Μαγειρεύει

Ο άνδρας της έχει μετοχές σε αλυσίδα εστιατορίων στη Βιένη και εκείνη, για τη μεγάλη αγάπη που της δείχνει, του μαγειρεύει κάθε βράδυ.

Οι δυο τους θέλουν να κάνουν άμεσα παιδιά και να τα μεγαλώσουν στο εξωτερικό. Οπως είπε, ο μόνος λόγος που θα την έκανε να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν η παρουσίαση μιας τηλεοπτικής εκπομπής σαν του Γρηγόρη, ενώ τόνισε πόσο θα ήθελε να κάνει ένα ντουέτο με τον Μιχάλη Χατζηγάννη, καθώς τον λατρεύει ως καλλιτέχνη.

Οσο για την οικογένειά της, η Τζούλια είπε πως οι γονείς της την έχουν αγκαλιάσει εδώ και χρόνια (θυμίζουμε πως οι σχέσεις του μοντέλου, κυρίως με τον πατέρα του Γεράσιμο, είχαν κλονιστεί) και κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα μένει στο πατρικό της.

Η μεγάλη μάχη της τηλεθέασης με τον Γρηγόρη

Με ελάχιστη διαφορά -όση ώρα έπαιζαν απέναντι- το «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου πέρασε το «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, που έκανε πρεμιέρα προχθές στον Alpha με καλεσμένους τους Σάκη Τανιμανίδη Γιώργο Μαυρίδη, Ευαγγελία Αραβανή και Νίκο Χατζηνικολάου. Το late night show του ΑΝΤ1 σημείωσε 23,8% στο γενικό σύνολο και 18,9% στα νεανικά κοινά, ενώ οι αντίστοιχοι αριθμοί της εκπομπής του Alpha ήταν 21,2% και 18,2%.

Φαίνεται πως η επανεμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου, που πριν από έξι χρόνια τάραξε τα νερά της showbiz, κέντρισε το ενδιαφέρον και κράτησε περισσότερους τηλεθεατές.

Αλλωστε, είχε αρκετά χρόνια να μιλήσει για όσα συνέβησαν και η μόνη επαφή με τους θαυμαστές της ήταν μέσω social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα