Φουλ ερωτευμένη η (15χρονη) κόρη του Λιβιεράτου

SHOWBIZΦουλ ερωτευμένη η (15χρονη) κόρη του ΛιβιεράτουΤετάρτη, Οκτώβριος 7, 2015 - 11:22

Η μεγάλη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου ερωτεύτηκε!

Η 15χρονη Νεφέλη κλείνει σήμερα οκτώ μήνες σχέσης με τον αγαπημένο της Αντώνη Μπελεξή, με τον οποίο πρόσφατα βρέθηκαν σε bowling center προκειμένου να παίξουν παρέα με φίλους. Εκεί η παρέα φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του Instagram, ενώ η εικόνα της Νεφέλης με τον Αντώνη ήταν

τουλάχιστον τρυφερή. Ο όμορφος έφηβος κρατάει στην αγκαλιά του το κορίτσι που όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο με τη μαμά του, έχοντας όμως πιο ανοιχτόχρωμα μάτια, γονίδιο που κληρονόμησε από τον γοητευτικό τραγουδιστή μπαμπά του.

Σε αντίθεση με την αδελφή της, τη 12χρονη Δανάη, που μάλλον πατάει στα βήματα του Λάμπη δείχνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον της για τη μουσική, η Νεφέλη αγαπάει ιδιαίτερα τον αθλητισμό, μάλιστα παίζει βόλεϊ, ενώ παράλληλα σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις και ως μαθήτρια.

Ο Λάμπης και η Εύη έχουν μιλήσει αρκετές φορές για τα δύο κορίτσια τους, για το πόσο περήφανους τους κάνουν, αλλά και τη λατρεία που τους τρέφουν. Ακόμη και μετά τον χωρισμό του πρώην ζευγαριού οι δύο κοπέλες έχουν καταφέρει να κρατήσουν άψογη ισορροπία στις σχέσεις τους με τους γονείς τους. Δεν είναι λίγες οι βραδιές που τα κορίτσια διασκεδάζουν παρέα με τον τραγουδιστή, ενώ είχαν εντυπωσιάσει με την εμφάνισή τους στη φωτογράφιση που είχαν κάνει με την πρώην Μις Ελλάς μητέρα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα