Φεύγει για Κύπρο ο Γαρδέλης

TV GOSSIPΦεύγει για Κύπρο ο ΓαρδέληςΔευτέρα, Δεκέμβριος 21, 2015 - 16:06

Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά την πρόταση που δέχτηκε από τον σταθμό Σίγμα

Ηταν ένα από τα κινηματογραφικά είδωλα της δεκαετίας του '80 και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «80s the musical», ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Κύπρο,

ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών συναδέλφων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός δέχτηκε πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα, ώστε να μπει στο καστ της νέας παραγωγής με τίτλο «Βρέχει έρωτα», η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται από τον Ιανουάριο. Το σενάριο υπογράφει η Ρένα Ρίγγα, που έχει έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κώστας Χριστοφόρου. Εκτός από τον Σταμάτη Γαρδέλη, στη σειρά θα παίξουν και οι Χάρης Κκολός, Γιώργος Αναγιωτός, Μένια Μαθιουδάκη, Μαρία Παπαφωτίου, Κωνσταντίνος Γαβριήλ, Ελενα Παπαγεωργοπούλου, Ευαγγελία Μουμούρη, Τόνι Δημητρίου, Αλκης Χρήστου, Ελεάννα Παπαδοπούλου, Χριστιάνα Θεοδώρου, Μαριλένη Σταύρου.

Το σίριαλ αναμένεται να παιχτεί και σε ελληνικό κανάλι. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, ήδη το διεκδικούν δύο σταθμοί. Ο Σταμάτης Γαρδέλης (φωτό) έχει πάρει στα χέρια του το σενάριο και, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, είναι ενθουσιασμένος, ωστόσο δεν θέλει να μιλήσει ακόμη για το νέο του ξεκίνημα.

Το σίριαλ θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τον πρώτο έρωτα. Θα δούμε ιστορίες διάφορων ζευγαριών που έζησαν τον νεανικό έρωτα, ωστόσο η κατάληξη ήταν διαφορετική για τον καθέναν. Μία από αυτές είναι της Ελενας και του Κωστή, που είναι φοιτητές και θέλουν να παντρευτούν, αλλά όλα είναι εναντίον τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα