Εξαλλη με τις «χοντράδες»!

SHOWBIZΕξαλλη με τις «χοντράδες»!Δευτέρα, Ιανουάριος 26, 2015 - 17:14

Ξέσπασε η Νάντια Μπουλέ για τα κιλά που της... φόρτωσαν! Μια φωτογραφία της πρώην παρουσιάστριας και νυν τραγουδίστριας και ηθοποιού, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα από εμφάνισή της σε κοσμική πρεμιέρα, έγινε αφορμή να προκληθεί μεγάλο σούσουρο στο διαδίκτυο. «Η Μπουλέ πάχυνε και έγινε αγνώριστη» ήταν ένα από τα σχόλια που γράφτηκαν για εκείνην σε διάφορες ιστοσελίδες με αποτέλεσμα να πάρουν... φωτιά τα social media.


Η

απάντηση της Νάντιας δεν άργησε να έρθει. Με την ανάρτηση μιας εικόνας στην οποία φαίνονται καθαρά οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της και ενός μηνύματος-καταγγελία προς πάσα κατεύθυνση η πάλαι ποτέ οικοδέσποινα της εκπομπής «Black Out»... εξερράγη μέσω Instagram. «Δεν με απασχολεί καθόλου αν γράφεται ότι πήρα κιλά, δεν με απασχολεί καθόλου αν όντως κάποια στιγμή τα πάρω, αλλά η χυδαιότητα στα δημοσιεύματα είναι κάτι που δύσκολα χωνεύεται» σχολίασε αρχικά. «Δυστυχώς για κάποιους που φαίνεται ότι περίμεναν στη γωνία, δεν πήρα κιλά, αλλά φαίνεται πως έστω μια κακή φωτογραφική λήψη με λάθος ρούχο ήταν αρκετή ώστε να ξεφορτώσουν όλη την κακία τους» συνέχισε σαν... χείμαρρος, συμπληρώνοντας ότι με αυτή την αφορμή η ίδια είχε την ευκαιρία να αναρωτηθεί πώς αντιμετωπίζουν ορισμένοι τον κόσμο γύρω τους και ειδικά τις γυναίκες.


Οπως έγραψε, η κακία δεν περιορίζεται στην ίδια, αλλά σε όλες τις γυναίκες που τολμούν να αλλάξουν βάρος και να μην ταιριάζουν στην εικόνα που έχει αποφασιστεί από τους άλλους ως σωστή. «Αν χάσεις βάρος, μάλλον έχεις ανορεξία, αν βάλεις λίγα κιλά, μάλλον έχεις ψυχολογικά γιατί σε παράτησε ο φίλος σου ή γιατί δεν κάνεις τηλεόραση. Για το καλό όλων μας, ας προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε με τους γύρω μας με περισσότερη κατανόηση και λιγότερο μένος» σχολίασε παρακάτω η Νάντια, δίνοντας έτσι και μια κοινωνική διάσταση στο διαδικτυακό ξέσπασμά της. «Ας καταναλώσουμε την ενέργειά μας στο να σκεφτούμε τις επιλογές που έχουμε σε κάτι που θα επηρεάσει τις ζωές μας σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας» σχολίασε αμέσως μετά, ολοκληρώνοντας επίκαιρα την ανάρτησή της που έγινε παραμονές των εκλογών.

Στο τέλος έστειλε ένα χαμόγελο «σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω που νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, όπως ακριβώς αυτός είναι».

Keywords
Τυχαία Θέματα