Εξαφάνιση Ελληνα επιχειρηματία από το Βερολίνο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕξαφάνιση Ελληνα επιχειρηματία από το ΒερολίνοΔευτέρα, Μάιος 23, 2016 - 15:08

Η Ιντερπόλ έχει εμπλακεί στις έρευνες για την περίεργη υπόθεση εξαφάνισης ενός 45χρονου Eλληνα επιχειρηματία από το Βερολίνο, όπου διέμενε μόνιμα και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια. Ο 45χρονος πατέρας δύο παιδιών Σπύρος Γεωργάκης αγνοείται από το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου, όταν εξαφανίστηκε από την πόλη Χέντορφ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το μεσημέρι που εξαφανίστηκε επικοινώνησε τηλεφωνικά για τελευταία

φορά με τη μητέρα του, που ζει στην Πρέβεζα, ζητώντας να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του πατέρα του, ο οποίος είναι σοβαρά άρρωστος. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η σύντροφός του τηλεφώνησε στην πεθερά της και της είπε ότι είδαν τον Σπύρο να βγαίνει από το μαγαζί του κρατώντας ένα σακ βουαγιάζ.

Αργότερα διαπίστωσε ότι δεν είχε πάρει μαζί το κινητό του, ενώ έλειπε και το διαβατήριό του. Με την υπόθεση αυτή ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», όπου στήθηκε γέφυρα αναζήτησης ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία, για να εντοπιστούν νέα στοιχεία για την υπόθεση. Η μητέρα του Σπύρου απηύθυνε μέσω τηλεφώνου έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του γιου της να μιλήσει. Οι συγγενείς του Σπύρου Γεωργάκη, που έχει ύψος 1.86 και είναι εύσωμος, εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο 45χρονος βρίσκεται στην Ελλάδα.

Keywords
Αναζητήσεις
ipothesi spurou georgaki
Τυχαία Θέματα