Εύβοια: 33χρονος πατέρας βρέφους αυτοκτόνησε καταπίνοντας φυτοφάρμακο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕύβοια: 33χρονος πατέρας βρέφους αυτοκτόνησε καταπίνοντας φυτοφάρμακοΠέμπτη, Μάιος 26, 2016 - 13:10

Οι συγγενείς και οι φίλοι ενός νέου από την Καστέλλα Ψαχνών στην Εύβοια, που έγινε πρόσφατα πατέρας, αναζητούν εναγωνίως απάντηση στο βασανιστικό ερώτημα γιατί έφτασε στο σημείο να αυτοκτονήσει στα 33 χρόνια του καταπίνοντας φυτοφάρμακο!

Τον άτυχο Βαγγέλη, ο οποίος αγνοούνταν επί αρκετές ώρες, εντόπισε ο εξάδελφός του νεκρό πάνω σε μια καρότσα στο χωράφι του, στις 4 το απόγευμα της Τρίτης. Σε κατάσταση σοκ

ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν δίπλα στον 33χρονο μια φιάλη με φυτοφάρμακο, το περιεχόμενο της οποίας κατανάλωσε για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο αυτόχειρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ωστόσο η μοίρα είχε διαγράψει ήδη το τέλος, αφού οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος, ο οποίος ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες, ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός βρέφους.

Λίγες ώρες προτού βρεθεί νεκρός, ο 33χρονος είχε εμπλακεί σε τροχαίο, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην περιοχή των Ψαχνών. Απάντηση στα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα αναμένεται να δώσει η νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί τις επόμενες μέρες, ενώ η Αστυνομία φέρεται ότι έχει αποκλείσει μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα