Εβαλαν στεφάνι, αγαμία τέλος!

18:40 8/7/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕβαλαν στεφάνι, αγαμία τέλος!Παρασκευή, Ιούλιος 8, 2016 - 18:39

Ράσελ Γουίλσον και Σιάρα παντρεύτηκαν και εκπλήρωσαν τον όρκο που είχαν δώσει

Μαζί με το στεφάνι που έβαλαν εκπλήρωσαν και τον όρκο αγαμίας που είχαν δώσει ως τον γάμο. Η Σιάρα και ο παίκτης των Seattle Seahawks Ράσελ Γουίλσον παντρεύτηκαν σε κάστρο στη Βρετανία, με μια τελετή που έμοιαζε να ξεπηδά από τα παραμύθια. Η εντυπωσιακή νύφη έλαμπε μέσα στο Roberto Cavalli νυφικό της, για την επισφράγιση του έρωτά της με τον Γουίλσον

ύστερα από 11 μήνες σχέσης.

Παρόντες σε αυτήν τη σημαντική στιγμή ήταν συγγενείς και φίλοι των νεονύμφων, μεταξύ των οποίων η Τζένιφερ Χάντσον και η Κέλι Ρόουλαντ. Η τελευταία, σύμφωνα με πληροφορίες του «US Magazine», ήταν παράνυφος μαζί με τη Λάλα Αντονι. Ολες τους φορούσαν μαύρα μακριά φορέματα, τα οποία είχε σχεδιάσει ειδικά για καθεμία ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Cavalli Mάικλ Κοστέλο.

Οπως αποκαλύπτει το ΤΜΖ, το ζευγάρι ήταν ήδη παντρεμένο για το αμερικανικό κράτος, καθώς είχε υπογράψει ενώπιον του δικαστή στην Ουάσινγκτον πριν ταξιδέψει στην Αγγλία για την εντυπωσιακή τελετή, η οποία ήταν αυτό που κάθε κορίτσι αναθρεμμένο με παραμύθια για πρίγκιπες και πριγκίπισσες ονειρεύεται. Η επιλογή του οίκου Cavalli για τη δημιουργία του παραμυθένιου νυφικού της πάντως δεν ήταν έκπληξη, καθώς η Κιάρα πέρυσι ανακοινώθηκε ως η «ιέρεια» του οίκου.

Μεγάλο ενθουσιασμό έδειξε ο γαμπρός, ο οποίος ελάχιστη ώρα μετά το μυστήριο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του με το μήνυμα «Είμαστε οι Γουίλσον», εννοώντας ότι πια η αγαπημένη του πήρε επίσημα το όνομά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα