Μουτσινάς και Ηλιάκη πάλι μαζί στον Alpha

18:14 8/7/2016 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΜουτσινάς και Ηλιάκη πάλι μαζί στον Alpha Παρασκευή, Ιούλιος 8, 2016 - 18:13

Αυτό κι αν ήταν τηλεοπτική έκπληξη! Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη επιστρέφουν στον Alpha για να κάνουν και πάλι εκπομπή μαζί.

Tα σενάρια τους ήθελαν να συνεργάζονται για τις ανάγκες μιας νέας εκπομπής στον ΑΝΤ1, έχοντας στην ομάδα τους τον Δημήτρη

Ουγγαρέζο, ενώ χθεσινά δημοσιεύματα ήθελαν τον παρουσιαστή να αντικαθιστά στο «Πρωινό» τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και να αναλαμβάνει το τηλεπαιχνίδι «Keep it in the family» στον σταθμό του Αμαρουσίου.

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού της Κάντζας, όμως, ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τους αγαπήσατε στο "Δέστε τους". Τώρα... ξαναδέστε τους! Από το φθινόπωρο, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη έρχονται ξανά στον ALPHA. Δύο άνθρωποι που σφράγισαν την τηλεοπτική ζώνη 16.00-18.00 γυρίζουν στο τηλεοπτικό τους σπίτι, σηκώνουν τα μανίκια και ετοιμάζουν την -άτιτλη ακόμα- νέα εκπομπή τους, με εφόδια το χιούμορ, την αμεσότητα, την παρέα. Γιατί οι άνθρωποι που έγιναν δικοί μας επιστρέφουν πάντα εκεί που τους αγαπήσαμε».

Ετσι, λοιπόν, οι δύο παρουσιαστές επιστρέφουν στα παλιά τους λημέρια με ένα κόνσεπτ κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους. Αλλωστε, η χημεία μεταξύ τους είναι δεδομένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα