Ετσι άρπαξαν τον λογιστή των «ισχυρών»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕτσι άρπαξαν τον λογιστή των «ισχυρών»Τρίτη, Μάρτιος 21, 2017 - 17:37

Αδίστακτη συμμορία Αλβανών πίσω από την απαγωγή-θρίλερ του 41χρονου φοροτεχνικού στην περιοχή της Κυψέλης. Βίντεο-σοκ με όλα όσα έζησε στα χέρια των κουκουλοφόρων

Σε μια συμμορία επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών επικεντρώνει η Ασφάλεια Αττικής τις έρευνές της για την αρπαγή και τη ληστεία σε βάρος του 41χρονου λογιστή των «ισχυρών», στον οποίο οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι την περασμένη Πέμπτη έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Κυψέλης.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί

εκτιμούν ότι οι κακοποιοί είχαν καλή πληροφόρηση για την οικονομική δυνατότητα του επιχειρηματία, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης λογιστικής εταιρίας, ενώ παράλληλα είναι και λογιστικός εκπρόσωπος διαδικτυακής στοιχηματικής εταιρίας με έδρα τη Μάλτα. Μάλιστα, όπως φάνηκε από τον σχεδιασμό της αρπαγής από την πλευρά των ενόπλων, γνώριζαν και τις κινήσεις του.

Αλλωστε, στα σκοτεινά μονοπάτια του υποκόσμου, μια καλή πληροφορία πληρώνεται με το 10% των κερδών!

Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην επιχείρηση του 41χρονου στην περιοχή του Αλίμου, όπου τον οδήγησαν οι κακοποιοί αφού πρώτα τον περιέλουσαν με βενζίνη και απειλούσαν ότι θα τον κάψουν.
Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, οι δράστες τού έλεγαν: «Τα λεφτά, ρε! Πού είναι τα λεφτά; Θα σε κάψουμε ζωντανό, δεν καταλαβαίνουμε, ρε!»

Στο οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, έχουν καταγραφεί τρεις άνδρες οι οποίοι φορούν κουκούλες full face και τις κουκούλες από τις ζακέτες τους, ενώ ο ένας είναι οπλισμένος με καλάσνικοφ. Στα πλάνα φαίνονται να σπρώχνουν τον όμηρο στην είσοδο της επιχείρησής του και, πριν μπουν στο κτίριο, ένας από αυτούς τον αρπάζει από τον σβέρκο και τον σπρώχνει στο εσωτερικό.

Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, συμπέραναν ότι οι κακοποιοί δεν ήταν τρεις, αλλά τέσσερις ή ίσως και περισσότεροι, καθώς τουλάχιστον ένας έμεινε στο αυτοκίνητο με το οποίο μετακινούνταν, με τη μηχανή αναμμένη και έτοιμος να επιβιβάσει τους συνεργούς του για να φύγουν άμεσα από το σημείο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα