Εσκασε στα χέρια του η χειροβομβίδα με την οποία απειλούσε συγγενικό πρόσωπο σε καβγά

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕσκασε στα χέρια του η χειροβομβίδα με την οποία απειλούσε συγγενικό πρόσωπο σε καβγάΔευτέρα, Ιούνιος 23, 2014 - 17:39

Από μια κλωστή κρέμεται η ζωή του 57χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από έκρηξη χειροβομβίδας στη Σαντορίνη! Ο άντρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροδιακομιδή από το κυκλαδίτικο νησί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του στην κοιλιακή χώρα

και στα χέρια από έκρηξη χειροβομβίδας στην περιοχή Φοινικιά, στην Οία.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 8.20 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο 57χρονος καβγάδισε με άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος και σε έξαλλη κατάσταση απασφάλισε μια χειροβομβίδα που κρατούσε για να τον απειλήσει. Η χειροβομβίδα αμυντικού τύπου εξερράγη όμως στα χέρια του, με αποτέλεσμα να υποστεί εκτεταμένα τραύματα τόσο στα άνω άκρα όσο και σε ολόκληρο το σώμα.

Στο σημείο προκλήθηκε πανικός, με τους περαστικούς να ουρλιάζουν στο θέαμα του αιμόφυρτου 57χρονου, ενώ κάποιοι περισσότερο ψύχραιμοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου μετέφερε τον τραυματισμένο άντρα στο Κέντρο Υγείας Σαντορίνης, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ του Ηρακλείου Κρήτης, στο οποίο έφτασε στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα με αεροδιακομιδή.

Αμέσως μόλις έφτασε στο νοσοκομείο εισήχθη στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε πολλαπλές επεμβάσεις και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι για την κατάστασή του και κάνουν λόγο για βαρύτατα τραύματα. Στο μεταξύ, για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τραγικού ατυχήματος διενεργούν προανάκριση οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας.

Εύα Παπαδάτου

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα