Ερωτική πρόβλεψη με έναν... αλγόριθμο!

ΚΟΣΜΟΣΕρωτική πρόβλεψη με έναν... αλγόριθμο!Τετάρτη, Ιανουάριος 21, 2015 - 16:32

Μπορεί μια μαθηματική φόρμουλα να προβλέψει αν θα βρείτε το ιδανικό ταίρι ή αν θα είστε ευτυχισμένοι για μια ολόκληρη ζωή με τη σχέση σας; Ο Ρασίντ Αμίνι πιστεύει πως ναι και ετοιμάζεται να λανσάρει το «Nanaya», το διαδικτυακό εργαλείο που υπολογίζει τις πιθανότητες να είστε τυχεροί στον έρωτα.


Η ιδέα τού ήρθε όταν τον χώρισε η κοπέλα του, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης. Παρά το σοκ, αποφάσισε να δεχτεί την πρόκληση, όταν την άκουσε να λέει ότι για να γυρίσει κοντά του θα έπρεπε να της δείξει μια ανάλυση με όλες τις θετικές και αρνητικές παραμέτρους. Ο Αμίνι είχε εργαστεί στο παρελθόν για τη ΝΑΣΑ και δουλειά του ήταν κάνοντας μικρές αλλαγές στις επιμέρους παραμέτρους να βρίσκει τις ιδανικές συνθήκες για το διαστημικό πρόγραμμα που προέβλεπε τη δημιουργία ανθρώπινων βάσεων στη Σελήνη ή στον Αρη.

Την ίδια μεθοδολογία σκέφτηκε να εφαρμόσει στις ερωτικές σχέσεις και τώρα πιστεύει ότι βρήκε τον κατάλληλο αλγόριθμο δημιουργώντας το «Nanaya».
Στην ιστοσελίδα υπάρχει μια πρώιμη εκδοχή του «εργαλείου του έρωτα», που θα ολοκληρωθεί στο τέλος του Φεβρουαρίου. Περιέχει ερωτηματολόγια που αφορούν τα στοιχεία του χαρακτήρα των ενδιαφερομένων, την κοινωνική συμπεριφορά τους και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο τέλειος σύντροφος.


Αμφιβολίες πάντως για την αποτελεσματικότητα τέτοιων τεστ εκφράζουν ψυχολόγοι, καθώς, όπως λένε, είναι δύσκολο να προβλεφθεί η έλξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Keywords
Αναζητήσεις
ερωτική πρόβλεψη, erotiki provlepsi
Τυχαία Θέματα