Ερωτεύτηκαν στην οντισιόν

SHOWBIZΕρωτεύτηκαν στην οντισιόνΤρίτη, Οκτώβριος 20, 2015 - 16:35

Ο Στέλιος Νιάκαρης αποκαλύπτει στην «Espresso» πώς γνώρισε την Jade McDaniel (το νέο αμόρε του) στο Λος Αντζελες

Μια ντροπαλή Αμερικανίδα «έκλεψε» την καρδιά του Στέλιου Νιάκαρη. Ο «Ελληνας κούρος», όπως τον αποκαλούν συχνά τα media, ερωτεύτηκε δυνατά και τα περνάει μούρλια στο Λος Αντζελες, όπου έχει μετακομίσει μόνιμα από τον περασμένο Ιανουάριο.

Μια ντροπαλή Αμερικανίδα «έκλεψε» την καρδιά του Στέλιου Νιάκαρη.

Ο «Ελληνας κούρος», όπως τον αποκαλούν συχνά τα media, ερωτεύτηκε δυνατά και τα περνάει μούρλια στο Λος Αντζελες, όπου έχει μετακομίσει μόνιμα από τον περασμένο Ιανουάριο. Η Jade McDaniel, η οποία είναι επίσης μοντέλο, γνωρίστηκε με τον Στέλιο σε μια οντισιόν, όπου βρέθηκαν αμφότεροι και χρειάστηκε να υποδυθούν τους ερωτευμένους.

«Το στοιχείο που με τράβηξε αμέσως στην Jade είναι το γεγονός ότι ντρέπεται πολύ» αποκαλύπτει στην «Espresso» ο ωραίος Ελληνας. «Ετρεμε όταν χρειάστηκε να την πάρω αγκαλιά στη διάρκεια της οντισιόν, αφού ήταν η παρτενέρ μου κι έπρεπε να ενσαρκώσουμε ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Το βρήκα πολύ χαριτωμένο αυτό. Ετσι απλά και όμορφα ξεκίνησε η σχέση μας» λέει ο Στέλιος, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό του πρακτορείου μοντέλων Wilhelmina, το οποίο θεωρείται από τα καλύτερα στον κόσμο.

Η πρώτη μεγάλη δουλειά του μοντέλου στο εξωτερικό ήταν για τον Roberto Cavalli. Ακολούθησαν συνεργασίες με τους οίκους Versace και Stuart Weitzman, στο πλαίσιο των οποίων δούλεψε με την Κέιτ Μος και τη Ζόι Σαλντάνα. Την ίδια περίοδο πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Ρις Γουίδερσπουν για τις ανάγκες φωτογράφισής της για μεγάλο αμερικανικό περιοδικό. «Η Κέιτ ήταν πολύ cool. Μιλήσαμε για διάφορα θέματα, ακόμη και για την εποχή που είχε έρθει στην Ελλάδα για το show του Βασίλειου Κωστέτσου σε συνεργασία με τον Γιάννη Καζανίδη. Η Ρις, από την άλλη, ήταν λιγομίλητη αλλά πάντα χαμογελαστή! Νομίζω ότι εκείνη τη μέρα ήταν απλώς κουρασμένη» σχολιάζει ο Νιάκαρης.

Ενα τυπικό εικοσιτετράωρό του στο Λος Αντζελες περιλαμβάνει καλό πρωινό και καφέ, skateboard και castings. «Μία φορά την εβδομάδα παρακολουθώ μαθήματα υποκριτικής και βέβαια καθημερινά κάνω σπορ: κολύμπι στην πισίνα, μπάσκετ ή απλώς τρέξιμο. Το βράδια ως επί το πλείστον βγαίνω με την Jade και φίλους όπως ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η Γιάννα Τερζή ή παρακολουθώ τα αγαπημένα μου σίριαλ "Walking Dead" και "Call of Duty"». Οσο για την Ελλάδα; «Μου λείπει πολύ, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, τα σουβλάκια. Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω, αφού είναι το μέρος που με εκφράζει περισσότερο απ' όλα» τονίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα