Επιχείρηση διάσωσης για δύο γατάκια που ήταν εγκλωβισμένα

16:39 7/7/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΕπιχείρηση διάσωσης για δύο γατάκια που ήταν εγκλωβισμένα Δευτέρα, Ιούλιος 7, 2014 - 16:36

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ διάσωσης στήθηκε σε δύο περιοχές της Ελλάδας, το Ηράκλειο Κρήτης και τις Σέρρες, προκειμένου να απεγκλωβιστούν δύο γατάκια των οποίων η απροσεξία και το παιχνίδι παραλίγο να αποβούν μοιραία. Στην πρώτη περίπτωση,

μια οδηγός δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε κολλημένο στο παρμπρίζ του παρκαρισμένου αυτοκινήτου της ένα σημείωμα, με το οποίο την ενημέρωναν ότι στον μπροστινό προφυλακτήρα ήταν εγκλωβισμένο ένα γατάκι! Η έκπληξή της έγινε μεγαλύτερη όταν, σκύβοντας, διαπίστωσε με τα μάτια της ότι άτυχο ζωάκι είχε... φυλακιστεί πίσω από τα κάγκελα του προφυλακτήρα και δεν μπορούσε να βγει. Τελικά, η γυναίκα κατάφερε να φτάσει με χαμηλές ταχύτητες σε ένα συνεργείο όπου οι μηχανικοί ξήλωσαν όλο το μπροστινό σύστημα και κατάφεραν να απελευθερώσουν το γατάκι, το οποίο τρομοκρατημένο τράπηκε σε φυγή.

Την παρέμβαση της Πυροσβεστικής προκάλεσε και ένα άλλο γατάκι στις Σέρρες, το οποίο είχε σφηνώσει ανάμεσα σε δύο μεταλλικά κουτιά στον ακάλυπτο μιας πολυκατοικίας και δεν μπορούσε να βγει. Εκεί έμεινε ακινητοποιημένο για δύο μέρες, ώσπου οι κάτοικοι της περιοχής που άκουγαν το κλάμα του ειδοποίησαν τον Φιλοζωικό Ομιλο Σερρών που με τη σειρά του κάλεσε την Πυροσβεστική. Η περιπέτεια της γατούλας έληξε όταν οι πυροσβέστες έκοψαν με τροχό τις λαμαρίνες και την απεγκλώβισαν, ωστόσο όταν βγήκε ήταν εξαιρετικά ταλαιπωρημένη και φοβισμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα